Dissabte 4 de maig es posarà en marxa la t
ercera edició del Menú de la Gamba de Palamós, que fins al 8 de juny s’oferirà a un total d'11 restaurants de Palamós i d’altres municipis, certificats i identificats tots ells amb la Marca de Garantia Gamba de Palamós.
Es tracta concretament dels restaurants: Altamar, Bell Port, Can Blau, Can Quel, Casamar, El Nàutic de Palamós,
Es Portió de l’Hostalillo, Hotel Trias, l'Arcada, la Sala de l'Isaac i el Sant Grillat.
La Gamba de Palamós és la protagonista d’aquests menús, que cada restaurant ha elaborat segons la seva tipologia de cuina i que inclouen – com a mínim - l’entrant, un primer plat, el plat principal i les postres.
La majoria d’aquests menús (que van dels 45 € als 85 €) presenten la gamba fresca de Palamós i la serveixen a la planxa o a la brasa, però també és inclosa en arrossos, fideus a la cassola, o bé en carpaccios, croquetes o tàrtar, entre altres propostes innovadores.
El dissabte 8 de juny conclourà la campanya del Menú de la Gamba amb la celebració de la
9a Fira de la Gamba de Palamós des de les 12 fins a les 22 hores a la Llotja del port pesquer.
Més informació
AQUÍ