78è Expoebre
De l'1 al 5 de maig de 2024
Organitza: Ajuntament de Tortosa
Lloc: Pavelló Firal de Tortosa
Expoebre és la fira multisectorial anual de la ciutat de Tortosa, que aquest 2024 celebra la 78a edició de l'1 al 5 de maig.

Una fira que enguany se centrarà en els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de l’Agenda 2030, que es promouran de manera especial a través del Fòrum Econòmic de les Terres de l’Ebre, que s’organitzarà el 2 de maig.

Horari fira:
de 10.30 h a 14.00 h i de 16.30 h a 21.00 h

Horari espai exterior:
1, 2, 3 i 4 de maig, fins a les 00.00 h, i 5 de maig, fins a les 22 h


A més, en aquesta edició hi haurà cinc dies per a l’experiència i el descobriment de les últimes novetats tecnològiques, robòtica, energies renovables, sostenibilitat… i, com sempre, serà punt de trobada dels diferents sectors industrials de Tortosa i les Terres de l’Ebre, com ara l’automoció, l’agricultura, la ramaderia o els serveis.

A l’interior del pavelló firal hi haurà els salons Ebreambient i Celebrem! i espais com Ebretech, dedicat especialment a la ciberseguretat. I a l’exterior, la zona Taste & Fashion, amb food trucks, concerts, DJ, atraccions i street market. El Parc de la Fira acollirà la II Mostra de Vins de la DO Terra Alta, situada al costat de la Barra Tortosina, activitats d’hípica i ramaderia, les atraccions clàssiques i una de les rodes de fira més grans de l’Estat.

A més, en aquesta edició els gots que s’utilitzaran tant a la Barra Tortosina com a l’espai de la fira seran reutilitzables, fets amb polipropilè.


Consulta el programa de la Fira AQUÍ

Consulta els expositors AQUÍ