Fira Lo Caragol Food
Del 4 al 5 de maig de 2024
Organitza: Ajuntament de Vallfogona de Balaguer - Diputació de Lleida
Lloc: Vallfogona de Balaguer
Vallfogona de Balaguer serà per segon any la capital dels caragols i els productes de proximitat. La Fira Lo Caragol Food comptarà amb un ampli programa d’activitats paral•leles que acompanyen els plats forts del certamen: els mercats i degustacions de plats en els quals els caragols són l’ingredient principal i de productes alimentaris de proximitat. 

La Fira Lo Caragol food 2024 se celebrarà a Vallfogona de Balaguer el dissabte 4 de maig de la 1 del migdia fins a mitjanit i diumenge 5 de 10 del matí a 4 de la tarda aproximandament.

Els plats forts del certamen seran un mercat de degustació de caragols, que comptarà amb la participació de mitja dotzena de restaurants, i un mercat de productes relacionats amb aquest aliment i altres productes alimentaris de km 0. Ara bé, la programació també inclou competicions com una cursa, un concurs per endevinar quants caragols hi ha en una malla plena d’aquest mol•lusc o un concurs per coronar la millor recepta de caragols elaborada per cuiners amateurs.  

Enguany la cantautora Aïna Balasch, el conjunt rumbero La Incógnita i el duet de versions Escorça seran els encarregats de posar el toc musical a l’esdeveniment, juntament amb un DJ de Roig Events.

Consulta tot el programa AQUÍ.