I Festival Gastronòmic
Dissabte 18 de maig de 2024
Organitza: Ajuntament de Torredembarra
Lloc: Torredembarra
 I Festival Gastronòmic de Torredembarra, el 18 de maig de 18h a 01h, al Pg. Rafael Campalans, davant La Casona (Oficina de Turisme).

Gaudeix d'activitats de rumba i DJ's, de l'espai gastronòmic i de les activitats infantils!

Cada restaurant i bar oferirà una tapa d’entre 3 i 6 €. El preu per poder participar en les activitats per als més petits serà d’1 € i la venda de tiquets es farà a l’Oficina de Turisme.

Establiments gastronòmics:

- Peixateria El Far: pop a la gallega.
- Bar L'Estació: calamarcets amb patates anegats en allioli.
- Restaurant Las Palmeras: ensaladilla de l'àvia amb seitó confitat i ceba fregida.
- Pastisseria Cal Jan: bailona (pastís de formatge).
- Cafeteria Sal i Sucre: pizza napoletana.
- Restaurant Cal Silver: bacallà amb allioli gratinat.
- Pepito Bravo: mini roll de cochinita pibil amb pico de gallo, ceba morada adobada i maionesa de coriandre, llima i xili de Jalapa.
- La Ona Livorno: torrada de brioix artesà amb pebrot escalivat, suprema de corbina i vel de cansalada ibèrica acompanyat de bunyols de crema.
- 4Vins gastrobar: llesqueta de pa de vidre amb escalivada i anxova.
- Gelateria Iceberg: ice-viche canastreta cruixent de plàtan farcida d’alvocat, mango, ceba morada, coriandre, amaniments cítrics amb llagostins i pop.
- Pizzeria L'All Negre: pinça romana de mortadel·la de Bolonya amb festucs, llàgrimes de pesto i burratina.
- Bella Terra i la terracita de Bella Terra: empanades argentines.
- Restaurant Òxid: cebiche de corvina, ceba morada i salsa cítrica.
- Gelateria Las Palmeras: terrina de gelat amb galeta.
- Restaurant 4 Latas: torrada de sardina fumada amb olivada, melmelada de tomàquet i piparra.
- Restaurant 4 Makis: alga nori en tempura amb làmines d'alvocat i salmó amb tobiko vermell marinat amb salsa wafu.
- Boga d’Or 2.0 by Restaurant Cal Pastoret: oblea nitro de parmesà, tomàquet i alfàbrega o de iogurt amb fruits vermells.
- Bodega Bon Vi: vins i caves.


Més informació AQUÍ