Vedevi
Del 7 al 8 de juny de 2024
Organitza: Ajuntament de Vinyols i els Arcs
Lloc: Vinyols i els Arcs
Vinyols i els Arcs viurà els dies 7 i 8 de juny la tercera edició de la VEDEVI. Durant dos dies el vi i la música seran els protagonistes d’una festa que rememora els orígens vinícoles del municipi, ja que Vinyols VEDEVinya.

El tret de sortida de la festa es produirà el divendres 7 de juny amb un tast d’un dels cellers convidats, en concret de l’Antic Magatzem de Porrera. Una oportunitat única per a conèixer els vins d’un dels cellers històrics de la DOQ Priorat.

El mateix divendres a les 22 h tindrà lloc el concert de Quimi Portet, un dels plats forts d’aquesta edició de la VEDEVI, on el músic osonenc farà un repàs de la seva llarga trajectòria en solitari, després de formar part de grups com Los Rápidos, Los Burros i El Último de la Fila, on va destacar per ser un brillant compositor i lletrista. El concert, que tindrà lloc al Casal, serà de pagament, i ja es poden adquirir les entrades anticipades al preu de 18 euros al portal entradium.com.

L’endemà dissabte, arribarà la gran festa de la VEDEVI, amb la degustació al passeig dels Plataners dels 8 cellers convidats a la festa.
A partir de primera hora de la tarda, els vins del territori seran els grans protagonistes, que aniran acompanyats del menjar que oferiran diferents food trucks, animació infantil i música.

Més informació AQUÍ.