Fira Km ADM
Diumenge 16 de juny de 2024
Organitza: Ajuntament d'Arenys de Munt
Lloc: Arenys de Munt
El diumenge 16 de juny se celebrarà a Arenys de Munt la fira de productes d’Arenys de Munt Kilòmetre AdM, a la plaça de l’Església durant el matí, amb parades de productes d’alimentació i artesania elaborats al municipi. Hi ha programades activitats en diversos escenaris, adreçades a tot tipus de públic.

A la plaça de l’Església, a partir de les 10 h, hi haurà venda i mostra de productes d’Arenys de Munt. Per als més menuts hi haurà tallers infantils educatius sobre alimentació saludable i productes de quilòmetre zero, i a les 11.30 h l’espectacle infantil Recontes, una parada al mercat, a càrrec de la companyia La Pantomima.

A la plaça de Catalunya, a partir de les 11 h, hi haurà audició de combos a càrrec dels alumnes de l’Escola de Música AdM. A l’edifici El Mercat, a les 12 h, es farà un tast de vins del celler Talcomraja, amb la col·laboració dels sommeliers Montse Velasco Santafé i Joan Lluís Gómez Conde, i maridat amb productes Km AdM.

I a Castell Jalpí, d’11 a 13 h, hi ha programades visites guiades per Gaspar Casals i Coll i Mercè Vives i Ballano a l’interior del castell.

En finalitzar la fira, es farà un sorteig de productes Km AdM entre els visitants.

Més informació i programació completa AQUÍ.