XXIV Festa del vi i la verema
Dissabte 14 de setembre de 2024
Organitza: Ajuntament de Poboleda
Lloc: Poboleda
Poboleda celebra aquesta festa que solemnitza la collita tal com es feia antigament, en una diada que honora la tradició vinícola de la població recreant la verema a l'antiga. Els actes tradicionals son l’eix de la festa que comença a les 7 h del matí amb el repic de campanes i s’allarga fins ben entrada la matinada.

Un any més, podrem gaudir, de primera a última hora del dia, d'un grapat d'activitats! Amb el tast de vins dels diferents cellers de la DOQ Priorat com a acte principal, passant per la tradicional anada a veremar a l'antiga, l'esmorzar popular, la piada acompanyada del toc de gralles, les parades d'artesania, l'actuació castellera i música per amenitzar la jornada...

La festa està destinada a donar a conèixer les tècniques tradicionals, els estris i els animals que s'utilitzaven antigament en la collita del raïm i en l'elaboració del vi. Però també es tracta d'una celebració que inclou el tast i la venda dels vins que es produeixen al Priorat amb DOQ, apreciats internacionalment com uns dels de més qualitat del món.


Consulta el programa AQUÍ
 
INFORMACIÓ PRÀCTICA

- A Poboleda no hi ha caixer automàtic, per tant, us recomanem que porteu diners en efectiu si penseu que els podeu necessitar. Pels tiquets de degustació disposem de datàfon per poder fer pagaments amb targeta.

- Hi haurà habilitades zones d’aparcament.

- La venda de tiquets de les degustacions de vi comença a dos quarts de deu del matí, però no cal patir si a primera hora hi ha molta cua. L’horari del tast és prou ampli perquè podem gaudir-ne tots i totes.

- Tots els veïns i veïnes de Poboleda han col·laborat en la Festa del vi i la verema, i veureu els carrers guarnits amb decoracions especials. Gaudiu-ne i respecteu els elements exposats.

- De les 19h a les 03 h hi haurà servei de barra a la carretera a càrrec de l’Associació de Dones i l’Associació de Joves La Licorella.