Festa del Raïm
14 de setembre de 2024
Organitza: Ajuntament de la Vila de Masquefa
Lloc: Masquefa
Masquefa es prepara per celebrar el dissabte 14 de setembre, d’11 a 24 h, la Festa del Raïm

Durant tota la jornada es podrà gaudir de la Fira de Tastets, amb vins i caves, restauració, pastisseries i embotits, de 12 a 15 h i de 17 a 23 h, a la plaça Josep M. Vila (de l’Estació).

També al llarg del dia, al Casal d’Avis, es podrà visitar una exposició d’art local, amb pintures, dibuixos i escultures. També hi haurà al matí i a la tarda una demostració en directe de com s’elaboren aiguardents i destil·lats, amb degustacions per al públic.

Els més petits podran gaudir d’un espectacle teatral i gimcana amb La Petra, maquillar-se amb temàtica de vinya i raïm i, fins i tot, submergir-se en una fondue de xocolata amb raïm. També hi haurà un taller infantil de fusta per estimular la seva creativitat. La música en directe serà una part destacada de la festa, amb actuacions durant tot el dia, incloent artistes com Ibeth Music, Pepper and Soul, Fredyarmonica Band & Al Sánchez, i finalment, el grup Alricokoco a la nit. No faltarà la tradició amb el Concurs de Tastavins i la Trepitjada popular de raïm, precedida per una animada cercavila acompanyada de la Xaranga Pujats de To.

El programa complet d’activitats el podeu consultar AQUÍ