Festí Fest
Del 14 al 15 de setembre de 2024
Organitza: Ara i Àpat
Lloc: Antiga Fàbrica Estralla Damm. Barcelona
Arriba la primera edició del Festí Fest, un festival gastronòmic de proximitat de Barcelona.

El 14 i el 15 de setembre, l’Antiga Fàbrica Estrella Damm acollirà la primera edició del Festí Fest. Es tracta d'una gran experiència per als foodies i per a tots els que són feliços descobrint noves propostes gastronòmiques. Al Festí s’hi podran tastar autèntiques delícies locals: tots els productes i ingredients seran de proximitat.

10 plats, 10 restaurants

El festival comptarà amb la participació de 10 restaurants diferents, que presentaran les seves creacions gastronòmiques. Algunes dels confirmats són: Cal Pastor, Sant Croi, la Bikineria o Bar Pimentel

Mercat amb productes catalans

Hi haurà més de 40 parades de mercat on descobrir-hi productes gastronòmics de qualitat provinents de tot Catalunya, des de formatges artesans fins a embotits tradicionals, passant per rebosteria vegana i olis d'oliva verge extra. Es tracta d’una experiència que transcendeix el simple fet de comprar, ja que també podrem conèixer la història que hi ha al darrere de cada una de les parades, com les de Natury, Panacea Obrador, Formatgeria Irineu i Los Calvo.

Tallers, activitats i ponències

I no només s’hi podrà menjar. El festival oferirà un ampli programa de xerrades, activitats i tallers, des de ponències fins a tastos amb cervesa, un taller per fabricar sabons casolans amb oli reciclat i diversos showcookings per preparar plats en menys de 20 minuts.

A més, hi haurà una zona infantil amb activitats durant tot el dia perquè els més menuts tinguin el seu espai, s’ho passin genial i es cansin una mica.

Ni un minut sense música

La música serà un element clau per amenitzar l’experiència gastronòmica. Des que el festival obri les portes (12 h) fins que les tanqui (22.45 h), la música no pararà de sonar, amb vuit DJs repartits entre els dos dies, i el públic no pararà de ballar. 

Consulta tota la programació AQUÍ