Enfiga't
Del 9 al 22 de setembre de 2024
Organitza: Comerç Figueres Associació
Lloc: Figueres
L'Enfiga’t per posar en valor la figa i la cuina de l’Alt Empordà. Es tracta d'una ruta en la que hi participaran una vintena de restaurants figuerencs i de la resta de la comarca que oferiran tapa, plat, postres o menú amb la figa com a producte principal.

La figa és un fruit de temporada de juliol a octubre i té una rellevància i relació històrica, gastronòmica i cultural amb Figueres i l’Alt Empordà. La finalitat d’aquesta acció conjunta és la de promocionar la gastronomia de l’Empordà i de la ciutat a través del producte i del talent culinari i creatiu dels restaurants, i incentivar la resta d'activitats implicades en el territori. La proposta a oferir és lliure per part de cada establiment, tant en preu com en format, tot i que és indispensable que la figa sigui protagonista en cadascuna de les propostes que es presentin.

Els restaurants que ja han confirmat la seva participació són: La Taverna del Barri Vell, Can Jeroni, El Pelegrí (Hotel Pirineos), Sentits Gastrobar, Tony's Figueres, Txot's, Dynamic, Càlid Cafè, Granada Vins, Sumac, Amiel&Molins i Restaurant Camping Masnou by Pep Amiel, Falconera, Orígens i El Portal de Bàscara.

Consulta més informació AQUÍ