La Cuina del Bolet
Del 20 de setembre al 24 de novembre
Organitza: Hostaleria i Turisme del Berguedà i ADB
Lloc: Berguedà
Del 20 de setembre al 24 de novembre, diverses poblacions del Berguedà ofereixen menús amb el bolet com a protagonista.

A part de gaudir d'aquests menús en 17 restaurants. Els establiments que hi participen són el Sant Cristòfol, de Santa Maria de Merlès; La Candela, de Gironella; Cal Majoral, de l’Espunyola; el Recó de l’Avi, de Guardiola de Berguedà; l’Hostal Pedraforca i el restaurant Susèn, de Saldes; el Restaurant Font Freda i Els Roures, de Castellar del Riu; La Barana, La Cabana i l’Hotel Estel, de Berga; El Niu Nou, de Bagà; El Forn, de Gósol; Cal Candi, de Vilada; Cal Marçal, de Puig-reig; i La Muntanya, de Castellar de n’Hug.

Els menús que oferiran es poden consultar AQUÍ