Xoco Fusió
De l'11 al 13 d'octubre de 2024
Organitza: Ajuntament de Camarles
Lloc: Camarles
Del 11 al 13 d’octubre, el pavelló poliesportiu de Camarles serà l'escenari de la primera edició de Xoco Fusió, un esdeveniment dedicat a la xocolata i la pastisseria que promet delectar als amants del dolç.

L’acte inaugural tindrà lloc l’11 d’octubre a les 19.00 h, seguit a les 20.00 h d'una demostració a càrrec de Josep Ramon Cuadras, tècnic de Puratos, que parlarà sobre la seva visió de la pastisseria, centrada en l’elegància de les seves creacions. La jornada acabarà amb la Gala dels Quintos i Quintes 2006 a les 23.30 h i una festa de reggaeton amb els DJs David Navarro i Mark Ruiz.

El 12 d’octubre, a les 10.30 h, s’iniciarà amb un taller infantil de xocolata organitzat per Germans Marin per a nens de 4 a 12 anys, seguit d’una taula rodona sobre la “Història viva del delta” i una xerrada del mestre pastisser Valero Munté, que presentarà el seu llibre "Valero: Sabors i Textures, Aromes i Sensacions". A les 17.30 h, la jove pastissera Paula Rué, de Camarles, protagonitzarà un showcooking que promet ser molt interessant.

El 13 d’octubre, el festival continuarà amb un tast de vins i xocolata a les 12.30 h i dues demostracions de showcooking amb els reconeguts pastissers Gerard Fresquet i Judith Morales. La cloenda serà a les 20.00 h, posant punt final a un cap de setmana ple d’activitats i sabors dedicats a l’art de la pastisseria i la xocolata.

Consulta el programa complet AQUÍ