Del 29 d’octubre al 16 de novembre, Sitges acull diferents activitats per seguir donant valor a la varietat de raïm més arrelada i identitària de la vila costanera del Garraf. La Setmana de la Malvasia 2024 reivindica les arrels i l’hospitalitat, commemorant els 700 anys de la fundació de l’Hospital de Sitges, una de les institucions més antigues de Catalunya.
La desena edició és un bon moment per recordar que la Malvasia de Sitges és molt més que un vi dolç. D’aquest raïm s’elaboren vins secs i dolços; joves i amb criança; tranquils i escumosos,... Fins i tot vins envellits sota el mar al port d’Aiguadolç de Sitges!
En els últims anys la Malvasia de Sitges viu una renaixença, impulsada per l’obertura del Centre d’Interpretació de la Malvasia (CIM) el 2019 i en aquesta celebració han preparat
un munt d'activitats: tastos, itineraris guiats, fires, jornades professionals i molt més.
Consulta el
programa complet AQUÍ.