XII Jornades de la Galera
Del 7 de febrer al 9 de març
Organitza: Terres de l'Ebre
Lloc: Terres de l'Ebre
ALCANAR - L'AMETLLA DE MAR - L'AMPOLLA - LA RÀPITA

Els quatre municipis mariners s'uneixen per oferir exquisits menús gastronòmics als seus restaurants, tenint com a protagonista la galera, producte local i de qualitat típic de la mar de l'Ebre.

Aquest crustaci, abundant en zones properes a deltes on les aigües són riques en nutrients, és una excel·lent font de proteïnes d'alta qualitat, vitamines i minerals. A diferència d'altres crustacis la galera és baixa en calories i de fàcil digestió.

Del 7 de febrer al 9 de març de 202 pots anar a degustar la galera a les Terres de l'Ebre!

Més de 40 restaurants de l'Ametlla de Mar, l'Ampolla, la Ràpita i Alcanar han preparat un seguit de deliciosos menús, maridats amb vins DO Terra Alta, on podràs tastar galeres amb ceba caramel·litzada, croquetes de galera trufada amb gambeta de la Cala i maionesa d’alga nori o suquet de galeres i cueta de rap. I enguany també s'hi han afegit 23 restaurants amb estrella Michelin.


Consulta la localitat, els restaurants i els seus menús AQUÍ