Parlem d'actualitat, dades de mercat, novetats inminents, premis, etc.
 
ACTUALITAT
Els xefs de Passeig de Gourmets 2022.
Els xefs de Passeig de Gourmets 2022. | Mahala Nuuk.
27/04/2022
El festival del Passeig de Gourmets arranca fins al 8 de maig amb les ganes i il·lusió d’apropar a tots els amants de la gastronomia la seva ruta de platets i els seus menús degustació.
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
25/04/2022
La 7 edició de les Jornades Professionals Enogastronòmiques i de la Cuina dels Pirineus torna a la presencialitat amb un cartell de luxe
ACTUALITAT
Pau Carranza, Millor Pa de Sant Jordi, primer Premi Eduard Crespo.
Pau Carranza, Millor Pa de Sant Jordi, primer Premi Eduard Crespo. | Panatics.
22/04/2022
Més de 50 forners entre professionals i alumnes d'escoles de fleca de Catalunya s'han presentat al V Concurs del “Millor Pa de Sant Jordi 2022”
ENTREVISTA
Maria Rosa Ferré Galimany.
Maria Rosa Ferré Galimany. | Marta Jané.
RUTH TROYANO PUIG
19/04/2022
La vilafranquina Maria Rosa Ferré Galimany publicarà a l’octubre un llibre per emmarcar el valor, el rigor i la força de les dones viticultores del Penedès
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
12/04/2022
Ho fa de la mà de Marcel Planellas, profesor de ESADE i autor del cas El Bulli, i Oriol Llop, guionista i conductor.
ACTUALITAT
Les conselleres Jordà i Verge en un moment del tast organitzat pel col.lectiu Mujeres del Vino.
Les conselleres Jordà i Verge en un moment del tast organitzat pel col.lectiu Mujeres del Vino. | Govern.cat.
06/04/2022
Les conselleres Teresa Jordà i Roura i Tània Verge i Mestre han participat en el gran tast organitzat pel col·lectiu Mujeres del Vino, amb l’objectiu de projectar les dones d’aquest sector i fer-les més visibles
ACTUALITAT
Aleix Puig, fundador de Màger.
Aleix Puig, fundador de Màger. | Barcelona Beer Challenge.
04/04/2022
El projecte cerveser liderat per Aleix Puig neix al 2019 a La Llacuna, i es basa en l’elaboració de cerveses de forma natural, amb tècniques ancestrals
ACTUALITAT
Hugas de Batlle, Colera.
Hugas de Batlle, Colera. | Xènia Gasull.
01/04/2022
La vuitena edició d'aquest esdeveniment programa setanta activitats enoturístiques durant el mes d'abril.
ACTUALITAT
Imatge de campanya.
Imatge de campanya. | Cedida.
29/03/2022
Els pastissers adherits a la campanya ‘Mona per la pau’ donaran 1€ a World Central Kitchen per cada mona venuda aquesta Setmana Santa
ACTUALITAT
Sant Jordi als cellers.
Sant Jordi als cellers. | AECAVA.
28/03/2022
24 presentacions de llibres acompanyades amb activitats enoturístiques de qualitat com música en directe, maridatges i visites als cellers
ACTUALITAT
Rocambolesc Confiteria.
Rocambolesc Confiteria. | Premsa Rocambolesc.
28/03/2022
Un nou espai a Girona que els permet continuar explorant la creativitat del món dolç.
ACTUALITAT
Montserrat Nadal, filla predilecta de la ciutat de Tarragona.
Montserrat Nadal, filla predilecta de la ciutat de Tarragona. | Tjerk van der Meulen.
24/03/2022
L’alcalde Ricomà ha fet entrega del guardó i ha destacat “la seva tasca pionera i referent en el món de la viticultura”
ACTUALITAT
Barcelona Wine Week, edició 2020.
Barcelona Wine Week, edició 2020. | Generalitat de Catalunya.
23/03/2022
El certamen internacional de vins del sud d’Europa tindrà lloc a Barcelona del 4 al 6 d’abril
ENTRE COPES
Romain Fornell (Caelis Restaurant) flamejant amb brandy un llamàntol.
Romain Fornell (Caelis Restaurant) flamejant amb brandy un llamàntol. | Ruth Troyano.
RUTH TROYANO PUIG
22/03/2022
Fundador Supremo fa ambaixador dels seus brandys al xef francès Romain Fornell, al capdavant del Caelis Restaurant
ACTUALITAT
La directora general de l'INCAVI, Alba Balcells, i la presidenta de l'Associació Catalana de Sommeliers, Anna Vicens, signant el conveni.
La directora general de l'INCAVI, Alba Balcells, i la presidenta de l'Associació Catalana de Sommeliers, Anna Vicens, signant el conveni. | Generalitat de Catalunya.
16/03/2022
Les dues entitats han signat un conveni perquè els sommeliers esdevinguin els millors prescriptors dels vins catalans en els restaurants
ACTUALITAT
El xuixo de la pastisseria Juhé de l'Escala.
El xuixo de la pastisseria Juhé de l'Escala. | ACN.
NÚRIA ESCALONA
13/03/2022
La pastisseria Juhé de l'Escala s’ha imposat a una trentena de pastisseries d'arreu de Catalunya
ACTUALITAT
Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat.
Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat. | marcgastronomic.com
09/03/2022
Del 17 de març al 18 d’abril, el Pota Blava, la Carxofa Prat i el producte fresc seran els protagonistes a 30 restaurants de 15 municipis del Baix Llobregat i el Barcelonès.
ACTUALITAT
Presentació del Fòrum Gastrònomic Girona 2022.
Presentació del Fòrum Gastrònomic Girona 2022. | Pere Duran.
03/03/2022
El certamen passa a ser anual, reunirà als millors professionals de cuina i sala i acollirà concursos, tallers i demostracions
GUIA REPSOL
Soles Guía Repsol 2022.
Soles Guía Repsol 2022. | Guía Repsol.
ALBERT RIBAS
01/03/2022
12 restaurants catalans han obtingut nous 'soles' i Catalunya passa a tenir 99 establiments distingits a la Guia Repsol
ACTUALITAT
Albert Roca, guanyador del campionat d'Espanya de Gelateria Artesana 2022.
Albert Roca, guanyador del campionat d'Espanya de Gelateria Artesana 2022. | Pastisseria Sant Croi by Albert Roca.
GASTROTALKERS
23/02/2022
El xef pastisser i gelater és cap d’obrador de Sant Croi des de fa més de 22 anys
Pàgina 11 de 27