Gastrotalkers.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies.Accepto
Fundador Supremo fa ambaixador dels seus brandys al xef francès Romain Fornell, al capdavant del Caelis Restaurant
ACTUALITAT
La directora general de l'INCAVI, Alba Balcells, i la presidenta de l'Associació Catalana de Sommeliers, Anna Vicens, signant el conveni. | Generalitat de Catalunya.
Del 17 de març al 18 d’abril, el Pota Blava, la Carxofa Prat i el producte fresc seran els protagonistes a 30 restaurants de 15 municipis del Baix Llobregat i el Barcelonès.
ACTUALITAT
Presentació del Fòrum Gastrònomic Girona 2022. | Pere Duran.
El concurs està organitzat per la Fundació Oficis de la Carn i la Confraria del Gras i el Magre, i amb el suport de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers–Xarcuters
ACTUALITAT
Representants de les Denominacions d’Origen del vi i de l’INCAVI. | INCAVI.
Carme Ruscalleda, Jordi Cruz, Ada Parellada, Nandu Jubany, Fina Puigdevall i Marc Ribas són les darreres incorporacions al saló, que es farà del 13 al 15 de març al Palau de Fires i a l’Auditori de Girona
ACTUALITAT
Donacions dels clients de Bonpreu i Esclat a Plataforma per la Llengua. | Twitter @bonpreuesclat