Parlem d'actualitat, dades de mercat, novetats inminents, premis, etc.
 
ACTUALITAT
Passaport covid.
Passaport covid. | Marta Casado Pla.
27/01/2022
L'efectivitat de la mesura com a capa addicional de seguretat "disminueix" amb la variant Òmicron, afirma l'executiu
CAP DE SETMANA
Imatge il·lustrativa
ALBERT RIBAS
27/01/2022
Agenda d'activitats gastronòmiques per al cap de setmana del 28 al 30 de gener.
RÀNKINGS
Nandu Jubany i Anna Orte.
Nandu Jubany i Anna Orte. | canjubany.com
GASTROTALKERS
27/01/2022
El llistat del Top100 de TheFork es basa en les opinions, reserves i visites dels milers d'usuaris que utilitzen l'aplicació
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
25/01/2022
L'executiu encara no ha decidit què fer amb l'ús del passaport covid
ENTRE COPES
Maria José Huertas.
Maria José Huertas. | Vila Viniteca.
RUTH TROYANO PUIG
25/01/2022
La sommelier Maria José Huertas participa a l’experiència El sommelier convidat a La Vinya del Senyor i comparteix les seves reflexions sobre l’ofici
MILLORS PASTISSERIES
Imatge il·lustrativa
24/01/2022
Els premis Fava de Cacau de Sant Vicenç dels Horts arriben a la tercera edició i reconeixen a les 50 millors pastisseries de Catalunya
CAP DE SETMANA
Esmorzar a la pastisseria Targarona (Igualada).
Esmorzar a la pastisseria Targarona (Igualada). | Núria Escalona.
XÈNIA PALAU
20/01/2022
Agenda d'activitats gastronòmiques per al cap de setmana del 21 al 23 de gener.
ACTUALITAT
Alba Balcells, directora general de l'Institut Català de la Vinya i el Vi.
Alba Balcells, directora general de l'Institut Català de la Vinya i el Vi. | INCAVI.
20/01/2022
La presentació del nou pla estratègic i el desplegament de la llei de la vitivinicultura seran els dos eixos més rellevants
ACTUALITAT
Eric Ortuño de l'Atelier Barcelona.
Eric Ortuño de l'Atelier Barcelona. | MIP.
18/01/2022
L’esdeveniment gastronòmic, únic a Espanya, s’organitzarà els dies 22, 23 i 24 a l’estand de la plaça de la Vila
ENTREVISTA
Pau Roca entre vinyes.
Pau Roca entre vinyes. | OIV.
RUTH TROYANO PUIG
11/01/2022
Conversa amb el català Pau Roca, director de l’Organització Internacional de la Vinya i el Vi que celebra 100 anys al 2024
ACTUALITAT
Julio Solanes del Forn Tarraconense, guanyador de la segona edició.
Julio Solanes del Forn Tarraconense, guanyador de la segona edició. | Panatics.
04/01/2022
El passat divendres va tenir lloc la segona edició del concurs "Millor Tortell Clàssic de Reis de Catalunya"
ACTUALITAT
Edifici modernista del restaurant.
Edifici modernista del restaurant. | Restaurant 4 Gats.
02/01/2022
El propietari actual era una col·lecció privada i la venda es farà el proper 20 de gener a Mònaco
ENTRE COPES
Martí Giralt i Sergi Sevillano.
Martí Giralt i Sergi Sevillano. | Laura Ariño.
RUTH TROYANO PUIG
28/12/2021
Vins L’Apical celebra el seu desè aniversari amb l’UNA, un blanc de noirs de sumoll amb què enceta una nova línia experimental, efímera i singular, de vins penedesencs
VOLTEM
Movem Xerigots, Formatges en Ruta.
Movem Xerigots, Formatges en Ruta. | Xerigots.
23/12/2021
L'aventura 'Movem Xerigots: formatges en ruta' durarà fins al juny de 2022 i pararà cada dissabte a una població catalana diferent
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
23/12/2021
El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha avalat les mesures plantejades pel Govern.
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
20/12/2021
A les portes del Nadal, la sisena onada obliga a plantejar noves mesures que també afecten a la restauració
CAP DE SETMANA
Imatge il·lustrativa
ALBERT RIBAS
16/12/2021
Agenda d'activitats gastronòmiques per al cap de setmana del 17 al 19 de desembre.
BIB GOURMAND
Imatge il·lustrativa
15/12/2021
Dels 247 restaurants que hi ha a Espanya amb una excel·lent relació qualitat-preu, 43 són a Catalunya.
ESTRELLES MICHELIN
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
14/12/2021
Atempo i El Celler de Can Roca, els únics restaurants catalans distingits en la gala d'Estrelles Michelin 2022.
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
13/12/2021
Pallarols es mostra optimista i parla de poques cancel·lacions de sopars d'empresa: "El gruix de reserves es mantenen"
Pàgina 13 de 28