Parlem d'actualitat, dades de mercat, novetats inminents, premis, etc.
 
CAP DE SETMANA
Pernils Artesans.
Pernils Artesans. | Can Mateu (Olot).
ALBERT RIBAS
18/11/2021
Agenda d'activitats gastronòmiques per al cap de setmana del 19 al 21 de novembre.
GUIA REPSOL
Imatge il·lustrativa
17/11/2021
Un centenar d'establiments de tot Catalunya reben la distinció 'Solete' de la prestigiosa Guia Repsol.
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
16/11/2021
L'ens posa rumb a assolir la producció 100% ecològica l'any 2025
ENTRE COPES
El vi novell dels 12 cellers que viatjaran amb The Wine Truck.
El vi novell dels 12 cellers que viatjaran amb The Wine Truck. | Emilio Gómez.
RUTH TROYANO PUIG
16/11/2021
Arriba el vi novell 2021 amb més variacions estètiques i enològiques que mai, per empeltar la tradició al país i atraure públics nous i exigents
RÀNKINGS
Premiats de l'edició 2022.
Premiats de l'edició 2022. | Guia de Vins de Catalunya.
15/11/2021
Tres vins escumosos han estat els vins millor puntuats a l’edició d’enguany.
CAP DE SETMANA
Malvasia al CIM Sitges.
Malvasia al CIM Sitges. | Núria Escalona.
ALBERT RIBAS
11/11/2021
Agenda d'activitats gastronòmiques per al cap de setmana del 12 al 14 de novembre.
ACTUALITAT
Concurs de ratafies.
Concurs de ratafies. | Confraria de la Ratafia.
10/11/2021
La 40a Festa de la Ratafia nomenarà Quim Torra confrare d’honor i comptarà amb una exposició i la creació especial d’una ratafia del mestre Xavier Codina
ENTRE COPES
Imatge il·lustrativa
GASTROTALKERS
07/11/2021
Ferran Centelles és el primer ambaixador de la Setmana de la Malvasia, un esdeveniment que convoca un programa farcit d’activitats amb el vi de Sitges com a protagonista
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
06/11/2021
El Celler Masroig presenta, un any més, la nova imatge del seu emblemàtic Vi Novell sota el lema “És el moment”.
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
06/11/2021
El 5 de novembre de 2001 es publicava al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya el reglament de la seva creació amb 28 cellers adscrits, la meitat dels que conformen avui en dia la DO Montsant
ACTUALITAT
Presentació de la “Càtedra Universitat de Barcelona Gastronomia i Aromes Chartier World LAB Barcelona”.
Presentació de la “Càtedra Universitat de Barcelona Gastronomia i Aromes Chartier World LAB Barcelona”. | Cedida.
05/11/2021
La càtedra potenciarà la docència, la investigació i la transmissió del coneixement a partir de la ciència aromàtica creada per François Chartier
CAP DE SETMANA
Salsitxes a la cervesa de Tibidabo Brewing.
Salsitxes a la cervesa de Tibidabo Brewing. | L'Hospitalet Turisme.
ALBERT RIBAS
04/11/2021
Agenda d'activitats gastronòmiques per al cap de setmana del 5 al 7 de novembre.
ENTRE COPES
Imatge il·lustrativa
RUTH TROYANO PUIG
02/11/2021
Conversa amb el sommelier Armando Guerra, segon convidat a les funcions de La Vinya del Senyor
ACTUALITAT
Panellets.
Panellets. | Gremi de Pastisseria de Barcelona.
29/10/2021
Els pastissers confien recuperar els nivells de vendes d'abans de la pandèmia i arribar als 250.000 quilos
Actualitat
Imatge il·lustrativa
29/10/2021
El projecte Quality Pinea treballa en noves fórmules per incentivar la gestió d'un producte amb un gran "valor afegit"
CAP DE SETMANA
Happy Foods Eco Friendly Food Trucks, present al Terra i Gust de Barcelona.
Happy Foods Eco Friendly Food Trucks, present al Terra i Gust de Barcelona. | Slow Food Barcelona.
ALBERT RIBAS
28/10/2021
Agenda d'activitats gastronòmiques per al cap de setmana del 29 a l'1 de novembre.
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
26/10/2021
El proper divendres, dia 29 d'octubre a les 20h, es celebrarà a la Confraria del Cava, la segona edició de la Gala del Cava.
ACTUALITAT
Mercat de Mercats 2021.
Mercat de Mercats 2021. | Mercats de Barcelona (@MercatsBCN)
25/10/2021
Després d'una dècada a Ciutat Vella, Glòries s'ha convertit en el nou escenari de la trobada alimentària
ENTRE COPES
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
23/10/2021
El celler resorgeix del fang amb força i il·lusió dos anys després de la riuada del Francolí, un desbordament que els ho va arrabassar tot.
CAP DE SETMANA
Jornades de la Cuina de l’Arròs de Tardor.
Jornades de la Cuina de l’Arròs de Tardor. | Mont-roig Miami Turisme.
ALBERT RIBAS
21/10/2021
Agenda d'activitats gastronòmiques per al cap de setmana del 22 al 24 d'octubre.
Pàgina 15 de 28