Gastrotalkers.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies.Accepto
La pasta sense gluten de l'Escairador neix amb la vocació de seguir reivindicant el producte de proximitat i de fer la vida més fàcil a les persones que no en poden menjar
Parlem amb l'Alba Gràcia, directora del Centre d'Interpretació de la Malvasia, per descobrir aquest sorprenent vi, la seva història i saber on tastar-lo
Un viatge per diferents propostes enogastronòmiques en un estiu marcat pels efectes de la sequera a la vinya i els canvis que s’albiren en el paisatge cultural català
ACTUALITAT
Guardonats dels Premis Bite i Mos 2023 al TNC. | Núria Escalona
Ferran Adrià, Peter Atzen, Tom Matthews i Rafel Tonon s'enduen els premis Bite, de l'Agència Catalana de Turisme. Nandu Jubany, Ada Parellada, Ruth Troyano, i Dones de la Mar són els premiats de la categoria Mos.