Parlem d'actualitat, dades de mercat, novetats inminents, premis, etc.
 
Actualitat
La propietària de Bolets Peratxa, Jordina Sánchez Amat.
La propietària de Bolets Peratxa, Jordina Sánchez Amat. | Albert Lijarcio.
ACN
27/10/2022
El primer cultiu de gírgoles ecològiques de Catalunya arribarà entre els mesos de gener i febrer de 2023 a Organyà
BIBLIOTECA
Imatge il·lustrativa
ACN / Redacció
27/10/2022
La Fundació Catalunya La Pedrera i Alícia creen una web amb consells d'alimentació durant el tractament de càncer
RÀNKINGS
Premiats de l'edició 2023.
Premiats de l'edició 2023. | Guia de Vins de Catalunya.
24/10/2022
El vi 'Turó d'en Mota 2008' de Recaredo es proclama Millor Vi de l'Edició d'enguany
ACTUALITAT
Clara Antúnez, Alba Balcells i Albert Blay, durant la presentació.
Clara Antúnez, Alba Balcells i Albert Blay, durant la presentació. | Govern.cat
24/10/2022
La festa, del 4 al 13 de novembre, comptarà amb més d'un centenar d'activitats repartides arreu del territori i per a tots els públics
ACTUALITAT
El president del Gremi de Pastisseria de Barcelona, Antoni Bellart.
El president del Gremi de Pastisseria de Barcelona, Antoni Bellart. | Laura Rodríguez.
ACN
24/10/2022
L'alça de preus força els pastissers a augmentar fins a un 3% el preu dels panellets a les portes de la Castanyada
Actualitat
Festa del Vi Novell (abans de la pandèmia).
Festa del Vi Novell (abans de la pandèmia). | Cedida.
GASTROTALKERS
18/10/2022
Es farà el dissabte 10 de desembre als jardins del Palau Robert i s’hi podran tastar els primers vins de la collita del 2022
ACTUALITAT
Mercat de Mercats 2021.
Mercat de Mercats 2021. | Mercats de Barcelona.
18/10/2022
Els mercats de la ciutat tornaran a reivindicar la cultura gastronòmica i sostenible amb el millor dels seus productes
ACTUALITAT
Presentació del Gastronomic Forum Barcelona 2022.
Presentació del Gastronomic Forum Barcelona 2022. | Alimentaria Exhibitions.
17/10/2022
El certament se celebrarà del 7 al 9 de novembre i comptarà amb xefs multiestrellats com Joan Roca, Quique Dacosta o Paco Pérez
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
GASTROTALKERS
17/10/2022
Tercera edició del concurs organitzat per l'Obra Social Ernest Verdaguer de la plataforma Panàtics amb la col·laboració del Gremi de Forners de Barcelona.
Actualitat
Sardines.
Sardines.
14/10/2022
El CSIC ha fet un estudi sobre la concentració de mercuri de 58 espècies de peix i marisc
ACTUALITAT
Castanyes que s'estan collint als boscos del Montseny.
Castanyes que s'estan collint als boscos del Montseny. | Laura Busquets (ACN)
14/10/2022
Les pluges de finals d'estiu han fet que la qualitat de la castanya de Viladrau sigui "excel·lent"
BIBLIOTECA
Imatge il·lustrativa
12/10/2022
39 obres procedents de nou països diferents competiran pels Premis Most
RÀNKINGS
Guardonats dels Premis Vinari 2022.
Guardonats dels Premis Vinari 2022. | Premis Vinari (twitter @PremisVinari).
GASTROTALKERS
08/10/2022
S'han donat a conèixer en la desena edició dels Premis Vinari, celebrada el divendres 7 d'octubre a Vilafranca del Penedès.
RÀNKINGS
Paradiso de Barcelona, millor bar de cocteleria del món.
Paradiso de Barcelona, millor bar de cocteleria del món. | theworlds50best.com
05/10/2022
La llista del 2022 inclou bars de 26 ciutats amb 14 noves entrades repartides entre Atenes, Bangkok, Buenos Aires, Chicago, Dubai, Florència, Hong Kong, Lisboa, Londres, Nàpols i Nova York.
Actualitat
Centre d'Interpretació de la Malvasia de Sitges.
Centre d'Interpretació de la Malvasia de Sitges. | CIM Sitges.
GASTROTALKERS
04/10/2022
L'ambaixadora d'enguany serà la periodista i sommelier Ruth Troyano
ACTUALITAT
Croissant guanyador del Millor Corissant Artesà de Mantega d'Espanya 2022.
Croissant guanyador del Millor Corissant Artesà de Mantega d'Espanya 2022. | Gremi de Pastisseria de Barcelona.
04/10/2022
Toni Vera de la pastisseria Canal guanya el XV Concurs ‘Millor Croissant Artesà de Mantega d’Espanya’ per tercera vegada
ACTUALITAT
Torrons Fèlix.
Torrons Fèlix. | Núria Escalona.
28/09/2022
Agramunt tornarà a ser l’epicentre del món dolç amb degustacions, tallers i ponències al voltant del torró i la xocolata a la pedra
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
27/09/2022
Compta amb el segell dels fundadors de 'Temps de Vi' de Vilanova i la Geltrú
RÀNKINGS
Premiats de l'edició 2022.
Premiats de l'edició 2022. | The Best Chef Awards.
GASTROTALKERS
21/09/2022
El xef madrileny Dabiz Muñoz renova el títol de Millor Cuiner del Món i les garrotxines Martina Puigvert i Fina Puigdevall entren al Top 100.
Pàgina 7 de 27