Parlem de restaurants, llocs concrets, espais... i més on seure a taula i gaudir d'un àpat.
 
A TAULA
Interior del Barça Cafe
Interior del Barça Cafe | FCBARCELONA
17/05/2021
El nou ‘sportsbar’ del Futbol Club Barcelona ja ha obert les seves portes
A TAULA
Oriol Castro durant la masterclass de la Gamba de Vilanova.
Oriol Castro durant la masterclass de la Gamba de Vilanova. | Núria Escalona.
NÚRIA ESCALONA
13/05/2021
Les distàncies més curtes poden arribar a no tocar-se, però a vegades quan ho fan sota un mateix objectiu poden arribar molt més lluny.
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
25/04/2021
Busca visualitzar aquells restaurants que apostin per l'oli d'oliva verge extra i pel producte de proximitat
Sant Jordi
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
19/04/2021
12 roses de Sant Jordi comestibles i tan dolces com irresistibles.
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
05/03/2021
El nou restaurant dels germans Roca oferirà plats tradicionals amb un toc de cuina acadèmica
MILLORS PASTISSERIES
Imatge il·lustrativa
27/01/2021
Els premis Fava de Cacau de Sant Vicenç dels Horts arriben a la segona edició i reconeixen a les 50 millors pastisseries de Catalunya
ESTRELLES MICHELIN
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
14/12/2020
Catalunya incorpora 3 nous restaurants a la nova 'Guia Michelin' del 2021, mentre que dos restaurants més, el Bo.Tic i el Cinc Sentits, obtenen la segona estrella.
BIB GOURMAND
Imatge il·lustrativa
14/12/2020
Dels 256 Bib Gourmand que hi ha a Espanya, 44 són a Catalunya.
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
Gremi de Restauració de Barcelona (Twitter)
10/11/2020
El sector demana poder obrir l'interior dels locals i fixar un horari que permeti fer el servei de sopar
VOLTEM
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
11/10/2020
Et facilitem la feina i et proposem diferents llocs de Sitges on fer passar la gana del 8 al 18 d'octubre durant el 53è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.
A taula
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
08/10/2020
El Mint és cuina mediterrània amb tocs internacionals, però també és experiència gastronòmica de principi a fi.
A taula
Imatge il·lustrativa
A TAULA
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
23/09/2020
Producte de proximitat, passió per la cuina i el servei, vistes de postal de Girona i ganes de sorprendre. Així és el brunch de l’Hotel Casa Cacao.
A taula
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
16/09/2020
Odacova, avocado al revés, és un dels locals destacats de Barcelona per la seva oferta de menjar amb ingredients de proximitat, ecològics, sense additius ni processats.
SANT JOAN
Imatge il·lustrativa
OPINIÓ
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
13/04/2020
L'enyorança de cafès, bars, restaurants, persones i el soroll de les culleretes.
POSTALS
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
06/02/2020
L'hivern és sinònim de neu i visites a Andorra. I és precisament des d'Andorra que ens arriba una nova postal gastronòmica. L'acció té lloc al restaurant Mood, un lloc on tot el que podem imaginar d'un restaurant andorrà es capgira per traslladar-nos a un indret d'allò més barceloní.
CHICKEN BEERS
Imatge il·lustrativa
J. DALMAU
02/02/2020
Teniu un foradet per fer un bon tiberi? Han passat les festes, temps de grans àpats, però seguim entusiasmats en compartir i gaudir del que més ens agrada, en aquest cas la cervesa. Si encara teniu lloc, aquí van algunes propostes per als més atrevits.
A TAULA
Canelons de rostit amb beixamel i tòfona.
Canelons de rostit amb beixamel i tòfona. | Núria Escalona
NÚRIA ESCALONA
03/01/2020
Fem el dinar d'Any Nou fora de casa. Dinem al restaurant Magda Subirana de Vic.
A TAULA
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
17/12/2019
Els Majoristes d'Aliments Frescos de Mercabarna presenten les tendències en producte fresc del Nadal del 2019 amb la presència i les receptes de Carme Ruscalleda, xef catalana amb més estrelles Michelin.
Pàgina 3 de 5