Parlem de restaurants, llocs concrets, espais... i més on seure a taula i gaudir d'un àpat.
 
PANETTONE
Tonatiuh Cortés, guanyador del IV Millor Panettone Artesà d'Espanya.
Tonatiuh Cortés, guanyador del IV Millor Panettone Artesà d'Espanya. | Cedida.
21/11/2019
El certamen organitzat per l'Escola de Pastisseria del Gremi s'ha celebrat en el marc del Fòrum Gastronòmic de Barcelona i ​​ha comptat amb la participació d'una quarantena de pastisseries.
ESTRELLES MICHELIN
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
21/11/2019
Catalunya obté Estrelles Michelin en quatre restaurants de la nova 'Guia Michelin' del 2020
EIVISSA
Imatge il·lustrativa
09/08/2019
El xef peruà Omar Malpartida s'estrena a la 'illa blanca' amb un nou restaurant a la terrassa de l'Hotel Aguas de Ibiza amb una proposta gastronòmica que vol ser un 'viatge' pel Perú més autèntic.
A TAULA
Imatge il·lustrativa
Núria Escalona
NÚRIA ESCALONA
21/06/2019
Desgranem el dinar d'un restaurant amb cuina casolana en un poble de conte.
A TAULA
Imatge il·lustrativa
RUTH TROYANO PUIG
17/12/2018
Privilegiar el sentit comú a la comoditat. Aquest és el pilar sobre el qual es fonamenta la cuina de Zero Patatero, el nou restaurant que ha obert al barri del Born de Barcelona.
VOTEM
Imatge il·lustrativa
Núria Escalona
NÚRIA ESCALONA
30/08/2018
Les taules no són les protagonistes de les Festes Majors, però juguen un paper importantíssim durant aquests dies i agrupen un gran volum de gent que comparteix àpat. Ens aturem als moments al voltant d'una taula de la Festa Major de Sitges.
A TAULA
Imatge il·lustrativa
RUTH TROYANO PUIG
23/07/2018
Bellavista del Jardín del Norte, el restaurant dels germans Messi i Iglesias, celebra el segon aniversari amb una aposta renovada a la cuina amb la incorporació del xef Miguel Estrada, durant els últims 4 anys al Tickets.
A TAULA
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
18/07/2018
Meritxell Falgueras i Raül Balam treballen per primer cop junts de la mà de Nespresso i presenten un menú d’edició limitada que té el cafè Nespresso Galápagos Santa Cruz com a protagonista
POSTALS
Imatge il·lustrativa
14/07/2018
Tast serà el nom del nou restaurant que homenatjarà la cuina catalana de la mà del cuiner Paco Pérez, la cúpula esportiva del Manchester City, íntegrament catalana, i el grup de restauració Fazenda
SANT JOAN
Imatge il·lustrativa
TRINITAT GILBERT
22/06/2018
Per Sant Joan, n’hi ha que busquen les coques tradicionals, la de fruita, i també n’hi ha que volen novetats. El forner de pa ecològic Jordi Morera, de l’Espiga d’or de Vilanova i la Geltrú, convenç uns i altres.
A TAULA
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
25/05/2018
Tot en un sol lloc: bon menjar, bon beure, bon preu, passió i humilitat.
Voltem
Imatge il·lustrativa
JUDITH MANERO
12/05/2018
Un espectacle visual i sensorial als plats de Gastroflors. Les plantes i les flors són les protagonistes de diversos menús exclusius per Temps de Flors
A taula
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
08/05/2018
Una crònica de tapes "top" al centre de Sitges. Visitem el restaurant El Pou de la mà de Núria Escalona.
A TAULA
Imatge il·lustrativa
JUDITH MANERO
03/05/2018
L’escènica i les arrels de l’Índia amb una fresca reinterpretació de la mà del xef Ivan Surinder
A taula
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
23/04/2018
Després d'una trajectòria de més de 20 anys a la Masia Sant Cugat, un restaurant de cuina tradicional ubicat a Sant Cugat del Vallès, Javier Orobitg aposta per Barcelona.
Ruta Gastronòmica
Imatge il·lustrativa
07/03/2018
El bacallà es converteix en protagonista d’alguns restaurants i mercats del 15 de març al 8 d’abril
Crònica Gastronòmica
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
28/02/2018
Itàlia al plat en un ambient novaiorquès en mig de la ciutat de Barcelona.
Crònica Gastronòmica
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
14/12/2017
Green Vita, una aposta de restauració diferent i trencadora per als centres comercials. Una aposta per l'alimentació saludable i responsable per al conjunt de la societat.
Crònica Gastronòmica
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
05/12/2017
'Cuina de Fira' és la proposta dels restauradors de la comarca del Pallars Jussà que ens permet conèixer, tastar i gaudir de la gastronomia més tradicional de la zona.
Imatge il·lustrativa
MARINA PLANAS
07/11/2017
El plaer del menjar des que el prepares fins que el gaudeixes
Pàgina 4 de 5