Parlem de productes concrets, olis, sucre, farines, vinagre... i els imprescindibles del rebost.

 
VERMUT
Vermut.
Vermut. | Canva.
ACN / Redacció
19/08/2024
El millor vermut del món es fa a Bell-lloc d'Urgell (Pla d'Urgell), així ho reconeixen els World Vermouth Awards
REBOST
Imatge il·lustrativa
GASTROTALKERS
01/08/2024
Actualment només hi ha una única formatgeria amb aquest segell de qualitat diferenciada
ACTUALITAT
Pau Carranza de la pastisseria Larrosa de Flix, guanyadora del Concurs Millor Pastís de Formatge 2024
Pau Carranza de la pastisseria Larrosa de Flix, guanyadora del Concurs Millor Pastís de Formatge 2024 | Vic Fires.
NÚRIA ESCALONA
22/04/2024
Lactium, la festa del formatge artesà català, ha celebrat la segona edició d’aquest concurs amb el pastís de formatge com a protagonista
RÀNKINGS
Foto de família dels premiats i les premiades a les 15 categories del Concurs Lactium 2024.
Foto de família dels premiats i les premiades a les 15 categories del Concurs Lactium 2024. | Ajuntament de Vic.
NÚRIA ESCALONA
22/04/2024
La 16a mostra de formatges artesans catalans de Vic ha premiat 15 formatges d'entre els més de 160 presentats
SANT JORDI
Mónica Gregori de L'Obrador dels 15, Millor Pa de Sant Jordi 2024.
Mónica Gregori de L'Obrador dels 15, Millor Pa de Sant Jordi 2024. | Panàtics.
NÚRIA ESCALONA
22/04/2024
65 forners entre professionals i alumnes d'escoles de fleca de Catalunya s'han presentat al VII Concurs del “Millor Pa de Sant Jordi 2024”
REBOST
Tavelles de garrofa.
Tavelles de garrofa. | Canva.
ACN / Redacció
11/04/2024
Més de 150 productors i experts es reuneixen a Altafulla per compartir experiències i fomentar el cultiu de la garrofa
REBOST
Rigatoni sense gluten fets amb farina de blat de moro escairat.
Rigatoni sense gluten fets amb farina de blat de moro escairat. | Nia Escolà (ACN).
ACN / Redacció
11/08/2023
La pasta sense gluten de l'Escairador neix amb la vocació de seguir reivindicant el producte de proximitat i de fer la vida més fàcil a les persones que no en poden menjar
RECEPTES
Imatge il·lustrativa
GASTROTALKERS
19/10/2022
T'ensenyem com fer els tradicionals panellets de pinyons i d'altres varietats en dues receptes senzilles i divertides.
Actualitat
Sardines.
Sardines.
14/10/2022
El CSIC ha fet un estudi sobre la concentració de mercuri de 58 espècies de peix i marisc
ACTUALITAT
Castanyes que s'estan collint als boscos del Montseny.
Castanyes que s'estan collint als boscos del Montseny. | Laura Busquets (ACN)
14/10/2022
Les pluges de finals d'estiu han fet que la qualitat de la castanya de Viladrau sigui "excel·lent"
ACTUALITAT
Una treballadora de Sant Tomàs durant l'elaboració de les patates xips.
Una treballadora de Sant Tomàs durant l'elaboració de les patates xips. | Mar Martí (ACN).
16/08/2022
La Fundació Sant Tomàs amplia el ventall de productes incorporant les patates fregides i un nou obrador per fregir-les a escala industrial
SOSTENIBILITAT
Vasets de vidre d'arròs de Deltebre precuinat.
Vasets de vidre d'arròs de Deltebre precuinat. | Nomen Foods.
01/08/2022
La sostenibilitat dels vasets d’arròs és l'aposta de l'empresa Nomen Foods
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
22/05/2022
En la segona edició del concurs han participat 35 mostres de mels de tot Catalunya
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
GASTROTALKERS
07/10/2021
Formatges Muntanyola ocupa a 12 persones, amb una plantilla formada majoritàriament per persones en situació de discapacitat, i mira al futur havent consolidat la seva identitat: les persones i el territori
REBOST
Imatge il·lustrativa
GASTROTALKERS
20/08/2021
A qui no li agraden unes bones patates fregides, cruixents per fora i toves per dins?
REBOST
Imatge il·lustrativa
10/08/2021
La producció de KIKA Safrà d'Orta es fa amb mètodes tradicionals documentats com fa cinc segles
REBOST
Imatge il·lustrativa
10/08/2021
L'all de Belltall experimenta una demanda creixent i en la seva festa anual exhaureixen tota la collita.
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
09/08/2021
'Ron Siete Villas 1511' uneix el clima càlid del Carib amb els canvis de temperatura de la Garrotxa.
REBOST
Imatge il·lustrativa
05/08/2021
L'empresa productora, Licors Portet, ha aconseguit 51 reconeixements en concursos internacionals des del 2011
A TAULA
Oriol Castro durant la masterclass de la Gamba de Vilanova.
Oriol Castro durant la masterclass de la Gamba de Vilanova. | Núria Escalona.
NÚRIA ESCALONA
13/05/2021
Les distàncies més curtes poden arribar a no tocar-se, però a vegades quan ho fan sota un mateix objectiu poden arribar molt més lluny.
Pàgina 1 de 2