REBOST
Imatge il·lustrativa
GASTROTALKERS
01/08/2024
Actualment només hi ha una única formatgeria amb aquest segell de qualitat diferenciada
ACTUALITAT
Bisbalenc de la pastisseria Sans de la Bisbal de l'Empordà
Bisbalenc de la pastisseria Sans de la Bisbal de l'Empordà | Pastisseria Sans.
ACN / Redacció
14/06/2024
El pastisser Oriol Balaguer es farà càrrec de la històrica confiteria Sans, inventora del popular 'bisbalenc'
ACTUALITAT
Premsa de la planta baixa del nou Vinseum.
Premsa de la planta baixa del nou Vinseum. | Cedida.
GASTROTALKERS
09/05/2024
El Vinseum obrirà els primers espais el 18 de maig amb motiu del Dia Internacional dels Museus
SANT JORDI
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
18/04/2024
T'ensenyem a fer el pa de Sant Jordi i roses de poma
ORÍGENS
L'Hostal de Pinós adossat al santuari.
L'Hostal de Pinós adossat al santuari. | Mar Martí (ACN).
ACN / Redacció
20/01/2023
L'Hostal de Pinós es reivindica com un dels més antics de Catalunya i el seu restaurant no ha parat mai de servir àpats des del 1524
ORÍGENS
David Pérez, pastisser de El Cigne de Manresa, preparant garlandes de Pasqua.
David Pérez, pastisser de El Cigne de Manresa, preparant garlandes de Pasqua. | ACN.
NÚRIA ESCALONA
12/04/2022
T'explico una tradició de Pasqua, que s'ha anat perdent
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
06/11/2021
El 5 de novembre de 2001 es publicava al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya el reglament de la seva creació amb 28 cellers adscrits, la meitat dels que conformen avui en dia la DO Montsant
ENTRE COPES
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
23/10/2021
El celler resorgeix del fang amb força i il·lusió dos anys després de la riuada del Francolí, un desbordament que els ho va arrabassar tot.
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
GASTROTALKERS
07/10/2021
Formatges Muntanyola ocupa a 12 persones, amb una plantilla formada majoritàriament per persones en situació de discapacitat, i mira al futur havent consolidat la seva identitat: les persones i el territori
A TAULA
Pa de la Diada.
Pa de la Diada. | Jordi Morera.
GASTROTALKERS
10/09/2021
La recepta d'aquest pa tant català ideat per Eduard Crespo.
ORÍGENS
Imatge il·lustrativa
RUTH TROYANO PUIG
17/08/2021
El centre experimental i celler de la URV es testimoni per tercer any consecutiu de les excavacions arqueològiques que confirmen el conreu de la vinya i la producció de vi en època romana
REBOST
Imatge il·lustrativa
10/08/2021
La producció de KIKA Safrà d'Orta es fa amb mètodes tradicionals documentats com fa cinc segles
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
04/08/2021
L'Ajuntament vol que gent jove conegui l'ofici de saliner per seguir amb la tradició i que la sal es converteixi en un producte diferenciat i valorat de la gastronomia pallaresa
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
17/07/2021
La programació serà gratuïta i oberta a tothom i comptarà amb cuiners de primer nivell
ORÍGENS
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
25/04/2020
Celebrem els dos anys de Gastrotalkers.cat
MERCATS
Imatge il·lustrativa
25/01/2020
L’icònic Mercat de La Boqueria de Barcelona celebra aquest 2020 el seu 180è aniversari amb un ampli programa d’activitats dedicades a la gastronomia, l’alimentació i els productes de qualitat.
ENTRE COPES
Imatge il·lustrativa
RUTH TROYANO PUIG
20/11/2018
El Teatre Tívoli de Barcelona acull l’aniversari d’un cava icònic amb una vertical de tres anyades amb més de 10 anys de criança
ORIGENS
Imatge il·lustrativa
07/09/2018
Prades completa la segona collita destinada a la cervesa Complot IPA d'Estrella Damm
SANT JOAN
Imatge il·lustrativa
TRINITAT GILBERT
22/06/2018
Per Sant Joan, n’hi ha que busquen les coques tradicionals, la de fruita, i també n’hi ha que volen novetats. El forner de pa ecològic Jordi Morera, de l’Espiga d’or de Vilanova i la Geltrú, convenç uns i altres.
VOLTEM
Imatge il·lustrativa
RUTH TROYANO PUIG
28/05/2018
Quan a l’Empordà bufa la tramuntana, a l’Ebre, el mestral. El dia comença extremadament ventós al port de l’Ametlla de Mar per rebre Jordi Roca. Un no-contrast nord-sud. La mar, platejada i arrissada. El sol escalfa, però el vent fa la guitza.
Pàgina 1 de 2