Aquesta notícia es va publicar originalment el 29/10/2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ruscalleda ha tancat aquest cap de setmana el seu prestigiós Restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar, que a través de la seva cuina innovadora partint de la cuina tradicional catalana l’ha conduït a ser la primera dona catalana en aconseguir tres estrelles Michelin.Ara, la xef continuarà vinculada al món de la cuina amb Cuina Estudi, un laboratori d’experimentació culinària, i amb els seus altres dos restaurants, el Sant Pau de Tòquio i el Moments, a Barcelona. En total, sumen set estrelles Michelin, sent Carme Ruscalleda la xef que més estrelles Michelin té.
Reconeguda internacionalment com una de les xefs més innovadores, Ruscalleda donarà el tret de sortida a la fira d’aviram més tradicional de Catalunya. Amb 354 anys d’història, la Fira del Gall és l’únic espai de Catalunya on viure l’experiència completa de criança i degustació del Gall del Penedès, reconegut amb la Indicació Geogràfica Protegida (IGP).

Gall del Penedès. Foto: Cedida.
Informació sobre el pregó de la Fira del Gall 2018:
- Dia: Dimecres 12 de desembre
- Hora: 20 hores
- Lloc: Vinseum, el Museu de les Cultures del Vi de Catalunya (Vilafranca del Penedès)