Aquesta notícia es va publicar originalment el 30/07/2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
DosKiwis Brewing és el projecte cerveser d'en Michael Jones (Nova Zelanda) i Judit Piñol. El van crear l'any 2016, tot i que s'havia estat gestant anys enrere mentre els dos feien la volta al món amb les seves respectives feines. Això els va permetre col·laborar en diferents comunitats del món del craftbeer per després posar en marxa la seva idea.El fet d’establir-se finalment a l’Empordà, els va permetre poder començar a elaborar cervesa a casa i, posteriorment, esdevenir una cerveseria nòmada. Però l’any 2019 van adquirir una a una antiga masia a Rupià i van començar a fabricar la cervesa a les seves instal·lacions, convertint-se en l’única cerveseria de l’Empordà amb taproom.
Foto: Chicken Beers.
L’espai està obert de Febrer a Desembre, tot i que a l’estiu els horaris s’adapten a una afluència més elevada de clients, tant locals com de fora, amb un horari de dijous a diumenge de 18:30h a 23:30h.
Foto: Chicken Beers.
La seva producció està centrada en les IPA’s i Pale Ale, una cervesa més accessible, amb una baixa amargor i aromàtica, tot i que també disposen de Hazy IPA’s o Hazy Pale Ale amb molt més llúpol.
Foto: Chicken Beers.
Com a bons cervesers, els encanta experimentar amb noves cerveses i, per descomptat, les col·laboracions, com per exemple la Two Many Berries amb Espiga.
Foto: Chicken Beers.
Tal com ens explica la Judit, el disseny de les seves llaunes parteix del nom i l’estil de la cervesa i quines característiques aporta. Posteriorment els diferents artistes que hi col·laboren, transformen el concepte en el disseny que finalment queda plasmat a la llauna.
Foto: Chicken Beers.
Foto: Chicken Beers.
Actualment l’espai disposa d'un espai de street food, TheContainerDKB, de la mà de Maguey on poder tastar diferents plats per acompanyar les cerveses amb nachos amb chili, ceviche de llobarro, tacos o poké bowl.