Aquesta notícia es va publicar originalment el 17/07/2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Festa Alícia't es reinventa i passarà a fer-se de forma virtual del 16 al 18 de setembre. La programació, que serà gratuïta i oberta a tothom, vol arribar a molta més gent sense que s'hagin de moure de casa. Les propostes van des de tallers de cuina i alimentació, classes magistrals de primer nivell i propostes familiars entre d'altres.
La festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona, una iniciativa de la Fundació Catalunya La Pedrera, la Fundació Alícia i la Diputació de Barcelona, també inclourà càpsules audiovisuals que es publicaran aquells dies a la pàgina web des d'on es podran seguir en directe o recuperar més tard. No caldrà fer preinscripcions per seguir les activitats. Les càpsules informatives se centraran en temes com l’art de les sopes, aportaran tècniques i consells per evitar el malbaratament dels aliments i es compartiran receptes senzilles per “menjar bé, viure bé i gaudir de la vida”. També donaran alguns consells pràctics per innovar a la cuina a partir d’un producte molt bàsic com és l’oliva, entre altres.
L’Alícia’t d’enguany també posa el focus en conèixer la gastronomia i els productes singulars dels diferents territoris de les comarques de Barcelona, descobrir-ne la seva bellesa sense moure's de casa. A tall de cloenda, el 18 de setembre es farà una jornada en directe amb la 'masterclass' de la cuinera Maria Nicolau titulada 'Cuina de temporada, fàcil i bona', i la demostració culinària del xef Artur Martínez 'Cuina, senzillesa i compromís'. El públic infantil també tindrà el seu espai durant la jornada amb la càpsula audiovisual 'Tastaciència' que permetrà als més petits de casa descobrir la vinculació entre alimentació i ciència.
l contingut de la jornada i de tota la festa Alícia’t serà obert a tothom sense necessitat de preinscripció. Aquesta nova edició virtual arriba després que l’any passat no es pogués celebrar presencialment la festa que any darrere any aplega milers de persones a Món Sant Benet, al Bages.
La festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona, una iniciativa de la Fundació Catalunya La Pedrera, la Fundació Alícia i la Diputació de Barcelona, també inclourà càpsules audiovisuals que es publicaran aquells dies a la pàgina web des d'on es podran seguir en directe o recuperar més tard. No caldrà fer preinscripcions per seguir les activitats. Les càpsules informatives se centraran en temes com l’art de les sopes, aportaran tècniques i consells per evitar el malbaratament dels aliments i es compartiran receptes senzilles per “menjar bé, viure bé i gaudir de la vida”. També donaran alguns consells pràctics per innovar a la cuina a partir d’un producte molt bàsic com és l’oliva, entre altres.
L’Alícia’t d’enguany també posa el focus en conèixer la gastronomia i els productes singulars dels diferents territoris de les comarques de Barcelona, descobrir-ne la seva bellesa sense moure's de casa. A tall de cloenda, el 18 de setembre es farà una jornada en directe amb la 'masterclass' de la cuinera Maria Nicolau titulada 'Cuina de temporada, fàcil i bona', i la demostració culinària del xef Artur Martínez 'Cuina, senzillesa i compromís'. El públic infantil també tindrà el seu espai durant la jornada amb la càpsula audiovisual 'Tastaciència' que permetrà als més petits de casa descobrir la vinculació entre alimentació i ciència.
l contingut de la jornada i de tota la festa Alícia’t serà obert a tothom sense necessitat de preinscripció. Aquesta nova edició virtual arriba després que l’any passat no es pogués celebrar presencialment la festa que any darrere any aplega milers de persones a Món Sant Benet, al Bages.