Aquesta notícia es va publicar originalment el 01/02/2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les persones amants de la gastronomia i el bon menjar trobaran a la Fira de la Candelera una programació molt atractiva. Podran visitar 70 estands i parades d’alimentació, més de 50 expositors i una vintena d’activitats variades per descobrir, productes i sabors nous i de gran qualitat.
Un dels principals reclams és la 42ª Fira de Vins i Caves, que aquest any compta amb la DO Montsant com a Denominació d’Origen convidada amb 20 cellers expositors, un 35% del total de la denominació. La fira estarà ubicada a la plaça de la Llibertat i es poden adquirir tiquets de degustació per 9€ (5 tiquets) i 27€ (20 tiquets).
També es recupera aquest any l’espai de cuina en directe a la plaça de Catalunya. En aquest punt i durant tot el cap de setmana de la Fira es farà divulgació de projectes gastronòmics i showcookings a càrrec de la restauració local. A més, aquestes demostracions es veuran complementades amb receptes tematitzades: d’aprofitament, sense gluten, per a pacients oncològics, de productes de Collserola o càrdio-saludables entre d’altres. I a través del canal oficial de Youtube de la Candelera es podran seguir les vídeoreceptes de focaccia amb coradella i de peus de porc amb mongetes del ganxet.
Pel que fa als tastos hi ha 18 activitats programades entre el dilluns 31 i el dissabte 5 de febrer. Destaquen el Tast Sopar dels 12 vins de la Candelera 2022; el Tast Maridatge de grans espumosos i tòfones i el ja tradicional Concurs de Tast de Vins per Parelles. Totes les activitats de tastos es faran a l’Espai de Tastos i Degustacions de la Fira de Vins (pl. de la Llibertat).
Finalment destacar que aquest any s’ha reprès el concurs de coradella per a restaurants amb les dues categories, tradicional i innovadora i la que millor marida amb el vi que escull la DO Montsant, convidada 2022. Els guanyadors d’aquesta 18ª edició han estat Les Palmerines (coradella tradicional) i el Bar Diana (coradella innovadora). El jurat també ha donat un accèssit a la proposta presentada per La Croqtona. El vi guanyador al millor maridatge ha estat pel vi Porto del Celler Orto.
Més informació AQUÍ
Un dels principals reclams és la 42ª Fira de Vins i Caves, que aquest any compta amb la DO Montsant com a Denominació d’Origen convidada amb 20 cellers expositors, un 35% del total de la denominació. La fira estarà ubicada a la plaça de la Llibertat i es poden adquirir tiquets de degustació per 9€ (5 tiquets) i 27€ (20 tiquets).
També es recupera aquest any l’espai de cuina en directe a la plaça de Catalunya. En aquest punt i durant tot el cap de setmana de la Fira es farà divulgació de projectes gastronòmics i showcookings a càrrec de la restauració local. A més, aquestes demostracions es veuran complementades amb receptes tematitzades: d’aprofitament, sense gluten, per a pacients oncològics, de productes de Collserola o càrdio-saludables entre d’altres. I a través del canal oficial de Youtube de la Candelera es podran seguir les vídeoreceptes de focaccia amb coradella i de peus de porc amb mongetes del ganxet.
Pel que fa als tastos hi ha 18 activitats programades entre el dilluns 31 i el dissabte 5 de febrer. Destaquen el Tast Sopar dels 12 vins de la Candelera 2022; el Tast Maridatge de grans espumosos i tòfones i el ja tradicional Concurs de Tast de Vins per Parelles. Totes les activitats de tastos es faran a l’Espai de Tastos i Degustacions de la Fira de Vins (pl. de la Llibertat).
Finalment destacar que aquest any s’ha reprès el concurs de coradella per a restaurants amb les dues categories, tradicional i innovadora i la que millor marida amb el vi que escull la DO Montsant, convidada 2022. Els guanyadors d’aquesta 18ª edició han estat Les Palmerines (coradella tradicional) i el Bar Diana (coradella innovadora). El jurat també ha donat un accèssit a la proposta presentada per La Croqtona. El vi guanyador al millor maridatge ha estat pel vi Porto del Celler Orto.
Més informació AQUÍ