Aquesta notícia es va publicar originalment el 24/05/2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Rosalía i Muñoz es van citar al RabioXo, el nou restaurant del xef madrileny. Junts van fer un entrepà XXL inspirat en les cançons de Rosalía, ja que està fet amb pa de brioix, pollastre marinat a la brasa, una capa de patates fregides cruixents, una rodella de tomàquet, molta maionesa de tòfona i la salsa teriyaki de Dabiz Muñoz, fet a mida per l'ocasió.
És un sandvitx d'inspiració japonesa i l'han batejat com a sandvitx MotoUmami, per la combinació de Motomoami -el nom del disc de Rosalía- i el concepte umami -també anomenat el cinquè gust-. Un contundent entrepà avantguardista que barreja el dolç, el salat i també el picant.
El moment entre Muñoz i Rosalía, on ella va fer de d'ajudant de cuina i Muñoz es va atrevir a ballar a ritme de 'Chicken Teriyaki', ha estat compartit a les xarxes socials del xef acompanyat amb un text d'admiració cap a la cantant. Però en el vídeo queda palès que l'admiració és mútua i, a més, també és sabut que Dabiz Muñoz, qui ostenta tres estrelles Michelin, és el cuiner favorit de Rosalía.
Tots dos han aprofitat per comentar com és el seu procés creatiu i han convingut que en tots dos casos, tot i que poden semblar sectors molt diferents, tenen molts punts en comú.
És un sandvitx d'inspiració japonesa i l'han batejat com a sandvitx MotoUmami, per la combinació de Motomoami -el nom del disc de Rosalía- i el concepte umami -també anomenat el cinquè gust-. Un contundent entrepà avantguardista que barreja el dolç, el salat i també el picant.
El moment entre Muñoz i Rosalía, on ella va fer de d'ajudant de cuina i Muñoz es va atrevir a ballar a ritme de 'Chicken Teriyaki', ha estat compartit a les xarxes socials del xef acompanyat amb un text d'admiració cap a la cantant. Però en el vídeo queda palès que l'admiració és mútua i, a més, també és sabut que Dabiz Muñoz, qui ostenta tres estrelles Michelin, és el cuiner favorit de Rosalía.
Tots dos han aprofitat per comentar com és el seu procés creatiu i han convingut que en tots dos casos, tot i que poden semblar sectors molt diferents, tenen molts punts en comú.