Aquesta notícia es va publicar originalment el 19/07/2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El restaurant barceloní Disfrutar, dels excaps de cuina d'elBulli Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas, és el tercer millor restaurant del món. Així ho ha revelat aquest dilluns el rànquing britànic The World's 50 Best Restaurants en una gala a Londres. D’aquesta manera, Disfrutar escala dues posicions en el podi, ja que en l’edició de 2021 va ser nomenat el cinquè millor. El guanyador d’aquesta edició ha estat Geranium, de Copenhaguen i completen el podi, Central, de Lima, en la segona posició; el restaurant Diverxo del xef madrileny Dabiz Muñoz, en la quarta i Pujol, de Ciutat de Mèxic, en la cinquena posició.
El restaurant Disfrutar d'Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas, situat al carrer Villarroel de la capital catalana, ha arribat a la tercera posició dels millors restaurants del món. L’organització ha remarcat que és un restaurant “enginyós, divertit, experimental i tremendament deliciós”.
Entre els 50 primers llocs també hi ha el Diverxo, de Madrid, que s’ha situat a la quarta posició; l’Asador Etxebarri d’Atxondo, a la 6a; el Mugaritz de Sant Sebastià, a la 21a, i finalment el restaurant Quique Dacosta de Dènia, que ocupa la 42a posició.
Més de 1.080 experts internacionals del sector de la restauració i gurmets viatgers que formen part l’Acadèmia The World’s 50 Best Restaurants han votat la llista The World's 50 Best Restaurants 2022. L’Acadèmia, paritària pel que fa el gènere, comprèn 27 regions diferents de tot el món, cadascuna de les quals té 40 membres, entre ells un president.
Els premis The World’s 50 Best Restaurants 2022 han tornat a celebrar-se a Londres aquest dilluns. Coincidint amb el vintè aniversari del certamen, l’organització ha celebrat el premi de gran prestigi mundial que reuneix els xefs, restauradors, mitjans i gastrònoms més destacats a Old Billingsgate, l’antiga llotja de peix londinenca. La gala ha estat conduïda per l’actor Stanley Tucci.
El nou format
L'any 2019, The World's 50 Best Restaurants va canviar de format i tots aquells restaurants que ja han estat alguna vegada números 1 ja no poden tornar a formar part del rànquing. Entren dins d'un nou programa batejat amb el nom 'The Best of the Best', en reconeixement a la seva trajectòria i excel·lència. Per tant, ni el restaurant gironí El Celler de Can Roca ni els que han encapçalat llista algun cop apareixeran més en aquesta classificació.
El restaurant Disfrutar d'Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas, situat al carrer Villarroel de la capital catalana, ha arribat a la tercera posició dels millors restaurants del món. L’organització ha remarcat que és un restaurant “enginyós, divertit, experimental i tremendament deliciós”.
Entre els 50 primers llocs també hi ha el Diverxo, de Madrid, que s’ha situat a la quarta posició; l’Asador Etxebarri d’Atxondo, a la 6a; el Mugaritz de Sant Sebastià, a la 21a, i finalment el restaurant Quique Dacosta de Dènia, que ocupa la 42a posició.
Més de 1.080 experts internacionals del sector de la restauració i gurmets viatgers que formen part l’Acadèmia The World’s 50 Best Restaurants han votat la llista The World's 50 Best Restaurants 2022. L’Acadèmia, paritària pel que fa el gènere, comprèn 27 regions diferents de tot el món, cadascuna de les quals té 40 membres, entre ells un president.
Els premis The World’s 50 Best Restaurants 2022 han tornat a celebrar-se a Londres aquest dilluns. Coincidint amb el vintè aniversari del certamen, l’organització ha celebrat el premi de gran prestigi mundial que reuneix els xefs, restauradors, mitjans i gastrònoms més destacats a Old Billingsgate, l’antiga llotja de peix londinenca. La gala ha estat conduïda per l’actor Stanley Tucci.
El nou format
L'any 2019, The World's 50 Best Restaurants va canviar de format i tots aquells restaurants que ja han estat alguna vegada números 1 ja no poden tornar a formar part del rànquing. Entren dins d'un nou programa batejat amb el nom 'The Best of the Best', en reconeixement a la seva trajectòria i excel·lència. Per tant, ni el restaurant gironí El Celler de Can Roca ni els que han encapçalat llista algun cop apareixeran més en aquesta classificació.