Aquesta notícia es va publicar originalment el 17/10/2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Oriol Carrió de la Pastisseria Carrió de Barcelona ha guanyat el concurs de la Ruta "Millors Panellets de Pinyons Artesans de Catalunya 2022" en una edició celebrada a les instal·lacions de l'Escola del Gremi de Forners de Barcelona i on s'ha confirmat el bon nivell dels pastissers i forners de Catalunya.
En total, en aquesta tercera edició del concurs, hi han participat 38 forners i pastissers. Un concurs que per primer any s'ha fet a tot Catalunya. L'altra gran novetat d'enguany ha estat la incorporació de la categoria vegana.
El jurat estava format per grans professionals del sector: Enric Rosich, pastisser; Paco Hidalgo, tècnic en pastisseria; Rafa Batalla, professor de pastisseria de l'Escola del Gremi de Forners de Barcelona; David Payás, pastisser i Josep Ramón Cuadras, tècnic en pastisseria. Tots ells van haver de valorar diferents aspectes dels panellets tals com: l'estructura global, imatge exterior, qualitat dels pinyons, valoració del massapà i sabor i estructura a la boca.
El guanyador, Oriol Carrió, és un jove pastisser que amb la seva germana Anna són ja la tercera generació de la Pastisseria Carrió, ubicada al Carrer de Bailèn 216 de Barcelona. "Volem donar a conèixer la nostra visió de la pastisseria, una pastisseria arrelada a la tradició de la terra i del bon savoir-aire de la pastisseria francesa".
Continuen amb la botiga familiar que van obrir els seus pares ja fa 40 anys a Gràcia, un barri molt popular de Barcelona. "Ara hem volgut afegir un toc més actual, més personal i destacant-ne el producte i la matèria primera. Sempre oferint un tracte familiar i agradable!"
El segon classificat ha estat Andreu Bertrán del Forn Mistral de Barcelona i el tercer ha estat Albert Sánchez de la Pastisseria Joan del poble barceloní del Papiol.
En total, en aquesta tercera edició del concurs, hi han participat 38 forners i pastissers. Un concurs que per primer any s'ha fet a tot Catalunya. L'altra gran novetat d'enguany ha estat la incorporació de la categoria vegana.
El jurat estava format per grans professionals del sector: Enric Rosich, pastisser; Paco Hidalgo, tècnic en pastisseria; Rafa Batalla, professor de pastisseria de l'Escola del Gremi de Forners de Barcelona; David Payás, pastisser i Josep Ramón Cuadras, tècnic en pastisseria. Tots ells van haver de valorar diferents aspectes dels panellets tals com: l'estructura global, imatge exterior, qualitat dels pinyons, valoració del massapà i sabor i estructura a la boca.
El guanyador, Oriol Carrió, és un jove pastisser que amb la seva germana Anna són ja la tercera generació de la Pastisseria Carrió, ubicada al Carrer de Bailèn 216 de Barcelona. "Volem donar a conèixer la nostra visió de la pastisseria, una pastisseria arrelada a la tradició de la terra i del bon savoir-aire de la pastisseria francesa".
Continuen amb la botiga familiar que van obrir els seus pares ja fa 40 anys a Gràcia, un barri molt popular de Barcelona. "Ara hem volgut afegir un toc més actual, més personal i destacant-ne el producte i la matèria primera. Sempre oferint un tracte familiar i agradable!"
Foto dels premiats del III Concurs Ruta dels Millors Panellets de Pinyons Artesans de Catalunya. Foto: Panatics.
El segon classificat ha estat Andreu Bertrán del Forn Mistral de Barcelona i el tercer ha estat Albert Sánchez de la Pastisseria Joan del poble barceloní del Papiol.