Ens acostem al dia de Tots Sants i com és tradició a Catalunya, tothom espera tenir una bona vigília i celebrar la Castanyada en família o amb els amics.
Per la Castanyada s'acostumen a menjar, òbviament, castanyes. Però també moniatos, fruita confitada i especialment panellets, uns dels dolços més tradicionals del receptari català.
Actualment els podem trobar a pastisseries artesanes amb un ampli ventall de gustos, formes i colors, però també els podem trobar envasats en grans superfícies. Des de Gastrotalkers recomanem comprar-los als vostres pastissers i forns de confiança per assegurar-nos que són de bona qualitat i que no estiguin farcits de conservants, però el que sempre recomanem és que, com a mínim un cop a la vida, feu els panellets a casa.
Són receptes que ens poden fer passar un bonic moment en família i és molt satisfactori poder tastar aquestes delícies que hauran sortit de les nostres mans.
A continuació us deixem dues de les nostres receptes: Panellets de pinyons i Panellets variats (vainilla/ametlla, xocolata, cafè, grosella, codony, coco, cirera i rovell d'ou).
PANELLETS DE PINYONS
Clica AQUÍ o sobre la imatge per consultar la recepta
(vainilla/ametlla, xocolata, cafè, grosella, codony, coco, cirera i rovell d'ou)
Clica AQUÍ o sobre la imatge per consultar la recepta
Bon profit i bona Castanyada!