Aquesta notícia es va publicar originalment el 07/11/2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Durant la primera jornada de Gastronomic Forum Barcelona, s’ha disputat el concurs EspaiSucre The Best Dessert 2022, que té com a objectiu promoure i posar en valor la pastisseria de restaurant.
Omar Quiliano, xef pastisser del restaurant Katagi de Palma s’ha proclamat Millor Pastisser de Postres de Restaurant del 2022 i Arnau Casadevall, cap de cuina de Divinum de Girona, ha guanyat el Premi Valhrona a les Millors Postres de Restaurant amb Xocolata del 2022. El Premi Sosa a les millors postres cratives ha estat per Mai Pau, del restaurant Voramar de Portbou.
Han format part del jurat grans professionals del món de la pastisseria com Jordi Roca, Oriol Balaguer, Jordi Butron i Miquel Guarro.
Omar Quiliano, xef pastisser del restaurant Katagi de Palma s’ha proclamat Millor Pastisser de Postres de Restaurant del 2022 i Arnau Casadevall, cap de cuina de Divinum de Girona, ha guanyat el Premi Valhrona a les Millors Postres de Restaurant amb Xocolata del 2022. El Premi Sosa a les millors postres cratives ha estat per Mai Pau, del restaurant Voramar de Portbou.
Han format part del jurat grans professionals del món de la pastisseria com Jordi Roca, Oriol Balaguer, Jordi Butron i Miquel Guarro.