Aquesta notícia es va publicar originalment el 25/02/2023 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El divendres 24 de febrer va tenir lloc la gala de lliurament de premis de la 8a edició del Digital Wine Contest, impulsat per la Denominació d’Origen (DO) Catalunya des de fa més de 16 anys. Un concurs pioner en la condecoració de la creació de continguts relacionats amb el sector vitivinícola. L’escenari triat per a l’ocasió va ser la Sala Club de Paral·lel 62 -antiga sala Barts- de Barcelona, amb unes espectaculars vistes sobre el Paral·lel.
Els guanyadors d’aquesta 8a edició han estat els següents:
- En la categoria de Millor Vídeo sobre #vicatalà i cultura del vi, dotat amb 1.500€: Marta Clot per “¿Qué es el vino catalán?”.
- En la categoria de Millor Fotografia sobre #vicatalà i cultura del vi, dotat amb 1.500€: Jordi Costa, per “Simbiosi”.
- En la categoria de Millor Text sobre #vicatalà i cultura del vi, dotat amb 1.500€: Ruth Troyano per “Viatge al passat del vi”.
- En la categoria de Millor Prescriptor/a sobre #vicatalà i cultura del vi, dotat amb 2.000€: Vi & Companyia.
En aquesta edició, el jurat ha volgut fer entrega també d’una menció especial en la categoria de Millor Vídeo, que ha estat per Sara Boldú, per “El activismo más grande está en el campo”.
Els membres del jurat d’aquesta 8a edició han estat Iker Morán, periodista, director de La Gulateca de 20 Minutos i codirector de Photolari; Anna Llàtcher, editora del grup Abacus, grup responsable de mitjans com el Cuina, Arrels o Descobrir Catalunya; Jordi Comellas, productor cinematogràfic i codirector del festival Zoom Televisió; Cristina Jolonch, periodista i directora del Comer de La Vanguardia; i Sole G. Insua, cap de comunicació de la DO Catalunya.
Totes cinc figures han tingut un pes important a l’hora de decidir els guanyadors i guanyadores, però no exclusiu. Després de fer la selecció dels finalistes, els premis han depès de la seva decisió en un 50%, mentre que l’altra meitat ha anat a càrrec d’una votació popular feta a través de la pàgina web de DO Catalunya, excepte en el cas de, la categoria de Millor Prescriptor/a, que ha depès totalment del públic. El procés de votació ha estat supervisat per un notari, amb l’objectiu de garantir la netedat i la transparència del mateix.
La propera edició tindrà lloc d’aquí a dos anys.
Els guanyadors d’aquesta 8a edició han estat els següents:
- En la categoria de Millor Vídeo sobre #vicatalà i cultura del vi, dotat amb 1.500€: Marta Clot per “¿Qué es el vino catalán?”.
- En la categoria de Millor Fotografia sobre #vicatalà i cultura del vi, dotat amb 1.500€: Jordi Costa, per “Simbiosi”.
- En la categoria de Millor Text sobre #vicatalà i cultura del vi, dotat amb 1.500€: Ruth Troyano per “Viatge al passat del vi”.
- En la categoria de Millor Prescriptor/a sobre #vicatalà i cultura del vi, dotat amb 2.000€: Vi & Companyia.
En aquesta edició, el jurat ha volgut fer entrega també d’una menció especial en la categoria de Millor Vídeo, que ha estat per Sara Boldú, per “El activismo más grande está en el campo”.
Els membres del jurat d’aquesta 8a edició han estat Iker Morán, periodista, director de La Gulateca de 20 Minutos i codirector de Photolari; Anna Llàtcher, editora del grup Abacus, grup responsable de mitjans com el Cuina, Arrels o Descobrir Catalunya; Jordi Comellas, productor cinematogràfic i codirector del festival Zoom Televisió; Cristina Jolonch, periodista i directora del Comer de La Vanguardia; i Sole G. Insua, cap de comunicació de la DO Catalunya.
Totes cinc figures han tingut un pes important a l’hora de decidir els guanyadors i guanyadores, però no exclusiu. Després de fer la selecció dels finalistes, els premis han depès de la seva decisió en un 50%, mentre que l’altra meitat ha anat a càrrec d’una votació popular feta a través de la pàgina web de DO Catalunya, excepte en el cas de, la categoria de Millor Prescriptor/a, que ha depès totalment del públic. El procés de votació ha estat supervisat per un notari, amb l’objectiu de garantir la netedat i la transparència del mateix.
La propera edició tindrà lloc d’aquí a dos anys.