Aquesta notícia es va publicar originalment el 08/06/2024 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els Premis Vinari d’Enoturisme es van donar a conèixer el divendres 7 de juny en un acte celebrat al Celler Perelada (Empordà), que en la passada edició va guanyar el premi absolut a la millor activitat enoturística amb"L'Experiència Garbet de Perelada" del celler Perelada.
Els guardonats han estat els següents:
Els guardonats han estat els següents:
PREMIS VINARI D'ENOTURISME 2024
Millor Activitat Enoturística en l'àmbit del medi ambient i sostenibilitat:
Experiències al Priorat, de Siurana Tours Agència de Viatge (Priorat)
Millor Activitat Enoturística en l'àmbit Cultural, Social i Esportiu:
Abadal Wine Experience & Christmas Market del celler Abadal (Bages)
Millor Activitat Solidària:
VI VI VI Solidari del celler Empordàlia de Pau (Alt Empordà)
Millor Activitat Innovadora:
Tast sensorial del celler Mas Llunes de Garriguella (Alt Empordà)
Millor Experiència Enogastronòmica:
Visita Gourmet Plus del Celler Cooperatiu Sant Miquel de Batea i Restaurant Miravall (Terra Alta)
Millor visita enoturística i experiència de tast de vins:
Visita Història i Vi del celler Finca Viladellops (Penedès)
Millor allotjament enoturístic:
Casa Gran 1771 Boutique Winery Hotel (5*) del celler Montrubí a Font Rubí (Alt Penedès)
Gran Premi a la Millor Activitat d'Enoturisme Català:
Casa Gran 1771 Boutique Winery Hotel (5*) del celler Montrubí a Font Rubí (Alt Penedès)
Imatge d'un dia d'enoturisme Foto: Canva.
Els Premis Vinari d’Enoturisme tenen per objectiu promocionar i potenciar l’enoturisme de qualitat a Catalunya, fomentar-ne el coneixement i la difusió com a activitat de proximitat i estimular-ne la pràctica, així com incentivar els cellers, empreses i/o entitats d’àmbit privat, amb seu a Catalunya, a la millora contínua de les seves ofertes i innovar a l’hora de plantejar noves propostes enoturístiques.
Els Premis Vinari d’Enoturisme s’han obert a cellers, cooperatives vitivinícoles, allotjaments, restaurants i empreses i entitats d’àmbit privat que tinguin la seva seu social a Catalunya. Com a requeriment, els productes presentats han d’estar disponibles i actius en el moment de presentar-se al concurs. Com a reconeixement, el projecte que ha destacat en cada categoria, se’l premia amb un guardó i un diploma.