“Benviingudes i benviinguts a Vii. Un Bar de Viins natura. Una cuina senzilla, inspirada en el Bar Roca dels anys setanta i en la cuina tradicional catalana”. Així és com els germans Roca han presentat el seu nou projecte a les xarxes socials.
Aquest nou projecte dels Roca està conceptualitzat com a bar de vins, tapes i guisats tradicionals de la cuina gironina com són els 'platillos', i que funcionará sota la responsabiliat d'Audrey Doré, la cap de sommeliers del Celler de Can Roca.
Al capdavant de la cuina hi mantindran David Freijomil, que ha estat des de l'inici de l'anterior local com a cuiner.
Recordant la cuina de Can Roca
Pel que fa a l'oferta gastronòmica es basen en una cuina senzilla i inspirada en el bar Roca dels anys setanta i la cuina tradicional catalana. Per això asseguren que hi haurà tapes de cap i pota, canelons de Can Roca, calamars a la romana o ronyons al Jerez. També hi haurà confitats i escabetxos com ara els seitons en vinagre i també altres guisats tradicionals del territori com els 'platillos'.
El bar obrirà cada dia d'una del migdia a onze de la nit. A 'Viins', segon recull l'ACB, els germans Roca oferiran una carta de "vins natura a un bon preu".