A TAULA

Sopar amb encant al Péndulo Beach Club de Castelldefels

Gastronomia, vistes i ambient al Péndulo Beach Club amb l'Ariadna Giné

| 17/10/2024 a les 13:24h
Especial: A taula
Arxivat a: Magazine
Steak tartar sobre moll de l'os del Péndulo Beach Club.
Steak tartar sobre moll de l'os del Péndulo Beach Club. | Ariadna Giné
Fa uns dies vaig anar a sopar al recentment reformat Péndulo Beach Club, un espai situat a la platja de Castelldefels que em va captivar des del primer moment. Aquest restaurant, que va obrir aquest passat agost, és molt més que un lloc per menjar: ofereix una experiència que et transporta a l'estiu etern tot i ser octubre, amb la seva atmosfera sofisticada i unes vistes al mar que enamoren.
 

Interior del Péndulo Beach Club. Foto: Ariadna Giné


Amb dues terrasses a primera línia de mar i salons amb vistes impressionants, aquest espai és ideal per escapar del ritme accelerat del dia a dia i gaudir d'un àpat relaxat. Un ambient elegant i acollidor que converteix aquest restaurant en un autèntic refugi davant del mar.

Gastronomia d'alt nivell

Pel que fa a la proposta gastronòmica, destaca per l'excel·lència de la qualitat dels productes i la creativitat del xef Octavi Torres, que sorprèn amb suggeriments de temporada basats en productes frescos i de proximitat.
 

Steak tartar sobre moll de l'os del Péndulo Beach Club. Foto: Ariadna Giné


Un dels plats que em va captivar especialment va ser el steak tartar servit sobre un moll de l'os. Aquest plat comença a preparar-se a la cuina, però els últims passos de la seva elaboració es fan a la taula on menges. És fascinant veure com el completen al teu davant, afegint-hi un toc d'espectacularitat i fent que la degustació sigui encara més especial. També destacaria la pota de pop, tendra i amb un toc fumat, gràcies a la brasa, que et transporta directament a la Mediterrània.
 

Pota de pop de Sant Carles de la Ràpita al Péndulo Beach Club. Foto: Ariadna Giné


No puc deixar de mencionar les postres que vaig tastar: mel i mató amb gelat de iogurt i crispetes. Aquesta combinació de dolç i salat em va sorprendre molt i em va encantar. És una proposta original i inesperada que tanca l'àpat amb una nota divertida i deliciosa.
 

Magret d'ànec del Péndulo Beach Club. Foto: Ariadna Giné


A més, la carta inclou una àmplia varietat d'arrossos, peixos i tapes que fan difícil l'elecció, sigui per sopar o dinar.

Servei atent i oci nocturn

Un altre punt fort és el servei. Vull destacar especialment el tracte excel·lent que vam rebre per part del Musta i del Toni, que ens van fer sentir com a casa des del primer moment. La seva professionalitat i amabilitat van ser claus perquè la vetllada fos perfecta.
 

Interior del Péndulo Beach Club. Foto: Ariadna Giné


Pels amants de la nit de caps de setmana o dels tardeos de diumenge, dir que el Péndulo no és només conegut per la seva gastronomia sinó que les nits dels divendres i dissabtes, el beach club es transforma en un lloc de referència per gaudir del millor oci nocturn de la costa amb una espectacular barra de cocteleria i un DJ resident. I els diumenges a partir de les 18:00 és el lloc ideal per gaudir d'un tardeo amb còctels d'autor i música mentre el sol s'amaga darrere de l'horitzó.
 

Sunset al Péndulo Beach Club. Foto: Ariadna Giné


En resum, si busqueu una experiència única que combini bona gastronomia, un ambient relaxat i vistes espectaculars, el Péndulo Beach Club és la vostra destinació. Ja sigui per un dinar amb vistes al mar o per deixar-se portar per la màgia de la nit. Sens dubte, un lloc per gaudir en qualsevol època de l'any!