El jurat ha estat coordinat per Marc Balaguer, Campió d'Espanya de Pastisseria l’any 2015 i Subcampió del Món de Gelateria el 2018, i integrat per professionals de reconegut prestigi que no disposen de pastisseria en propietat.
Així doncs, s'han escollit les 50 millors pastisseries de Catalunya guardonades amb la Fava de Cacau i, a més, s'han atorgat 10 mencions especials, guardonades amb la Fava d'Or, segons les següents categories: pastisseria innovadora, la de més valor històric (anteriorment anomenada Fava d'Or a la tradició viva), la del millor dolç singular i les millors pastisseries de 7 zones geogràfiques de Catalunya.
A continuació, les pots geolocalitzar al mapa interactiu o consultar a la llista que hem creat. Per visualitzar el mapa a pantalla completa, tant a l'ordinador com a dispositius mòbils, fes clic a l'icona que veuràs a dalt a la dreta del mapa, igual que la següent:
Mapa de les pastisseries guardonades amb Fava de Cacau i Fava d'Or 2025. Elaborat per: Albert Ribas.
PREMIS FAVA D'OR 2025

Pastisseria Targarona (Igualada)
PASTISSERIA INNOVADORA:
Pastisseria Escribà (Barcelona)
DOLÇ MÉS SINGULAR:
Pastisseria Sans (La Bisbal d'Empordà) pel seu producte El Bisbalenc.
MILLOR PASTISSERIA DE LA CATALUNYA CENTRAL:
Pastisseria El Carme (Vic)
MILLOR PASTISSERIA DELS PIRINEUS:
Pastisseria Gil (Llívia i Puigcerdà)
MILLOR PASTISSERIA DE BARCELONA I COMARQUES:
Pastisseria L'Atelier (Barcelona)
MILLOR PASTISSERIA DEL CAMP DE TARRAGONA I TERRES DE L'EBRE:
Pastisseria Cal Jan (Torredembarra i Tarragona)
MILLOR PASTISSERIA DE LA ZONA PENEDÈS:
Pastisseria Targarona (Igualada)
MILLOR PASTISSERIA DEL GIRONÈS:
Pastisseria Tornés (Girona)
MILLOR PASTISSERIA DE PONENT:
Pastisseria Tugues (Lleida)

Premiats amb la Fava de Cacau / Fava d'Or 2025. Foto: capitaldelapastisseria.cat
PREMIS FAVA DE CACAU 2025 A LES 50 MILLORS PASTISSERIES DE CATALUNYA

• Pastisseria L’Atelier (Barcelona)
• Pastisseria Baixas (Barcelona)
• Pastisseria Bubó (Barcelona)
• Pastisseria Carrió (Barcelona)
• Pastisseria Escribà (Barcelona)
• Pastisseria Faixat (Barcelona)
• Pastisseria Grau (Esparraguera i Martorell)
• Pastisseria Hofmann (Barcelona)
• La Xicra Pastisseria (Terrassa)
• Pastisseria Madeleine by Ferrieres (Barcelona)
• Pastisseria Maurici Cot (Llinars del Vallès)
• Morreig (Barcelona)
• Pastisseria Takashi Ochiai (Barcelona)
• Pastisseria Sant Llehí (Cardedeu i Sant Antoni de Vilamajor)
• Pessic Pastisseria (La Garriga)
• Pastisseria Rodellas (Sant Celoni)
• Pastisseria Sant Croi by Albert Roca (Barcelona)
• Mateu Closa Pastisseria (Arenys de Munt) - NOVETAT
• Pastisseria Uñó (Mataró)
• Pastisseria Bahía (L'Ampolla)
• Pastisseria Cal Jan (Torredembarra i Tarragona)
• Pastisseria Dolços Alemany 1912 (Amposta) - NOVETAT
• Pastisseria Larrosa (Flix)
• Confiteria Padreny (Reus)
• Peralta Pastissers (Tortosa)
• Pastisseria Xocosave (Riudoms)
• Pastisseria Carme (Lleida)
• Fa Pastisseria (Lleida)
• Pastisseria Sucrerie (Alpicat)
• Pastisseria Tugues (Lleida)
• Pastisseria Vilà (Tàrrega)
• Pastisseria El Bruguer (Vic)
• Pastisseria Atzavara (Tona) - NOVETAT
• Pastisseria El Carme (Vic)
• Pastisseria El Cigne (Manresa)
• Pessics Pastisseria (Artés)
• El Xocolater de Taradell (Taradell)
• Pastisseria Sans (La Bisbal d'Empordà) - NOVETAT
• Pastisseria Ferrer (Olot)
• Gou Pastisseria (Palafrugell)
• Pastisseria La Menuda (Banyoles)
• Pastisseria Praliné (Girona)
• La Postreria (Roses) - NOVETAT
• LaSAL Pastisseria (Banyoles) - NOVETAT
• Pastisseria Tornés (Girona)
• Pastisseria Gil (Llívia i Puigcerdà)
• Pastisseria L'Obrador (El Vendrell)
• Pastisseria Targarona (Igualada)
• Pastisseria Rossana (Calafell)
• Fleca Parés (Vilafranca del Penedès)

Concurs d'escoles de pastisseries de Catalunya. Foto: @capitaldelapastisseria
Les dues alumnes de la Joviat Culinary de Manresa són l'Ariadna Cernuda Ferrer i la Joana Llave Carbonell.