Gastrotalkers.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies.Accepto
La directora general de l'INCAVI, Alba Balcells, i la presidenta de l'Associació Catalana de Sommeliers, Anna Vicens, signant el conveni. | Generalitat de Catalunya.
Del 17 de març al 18 d’abril, el Pota Blava, la Carxofa Prat i el producte fresc seran els protagonistes a 30 restaurants de 15 municipis del Baix Llobregat i el Barcelonès.
ENTRE COPES
Miguel Laredo, sommelier convidat. | Vila Viniteca.
El concurs està organitzat per la Fundació Oficis de la Carn i la Confraria del Gras i el Magre, i amb el suport de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers–Xarcuters
Carme Ruscalleda, Jordi Cruz, Ada Parellada, Nandu Jubany, Fina Puigdevall i Marc Ribas són les darreres incorporacions al saló, que es farà del 13 al 15 de març al Palau de Fires i a l’Auditori de Girona
ACTUALITAT
Donacions dels clients de Bonpreu i Esclat a Plataforma per la Llengua. | Twitter @bonpreuesclat