Postals
Imatge il·lustrativa
PJ ARMENGOU
Les truites de blat de moro més populars de Veneçuela van ser un símbol del chavisme. La seva escassetat és avui una de les causes del seu declivi.
Voltem
Imatge il·lustrativa
JUDITH MANERO
Un espectacle visual i sensorial als plats de Gastroflors. Les plantes i les flors són les protagonistes de diversos menús exclusius per Temps de Flors
Voltem
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
El REC.0 també és gastronomia. Hi pots trobar 34 food trucks, un pop up restaurant, 5 espais de marques gastronòmiques i 5 restaurants convencionals. T'ajudem a triar el teu menú amb aquesta proposta que passa pels diferents gustos i sabors de la cuina del REC.0
Actualitat
Imatge il·lustrativa
Xavier Pellicer estrena nou restaurant i rep el premi al Millor Restaurant de Verdures del Món
Actualitat
Imatge il·lustrativa
De l'1 al 3 de juny se celebrarà la 7a edició de la fira vinícola Temps de Vi a Vilanova i la Geltrú. Enguany s'estrena nova web.
A taula
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
Una crònica de tapes "top" al centre de Sitges. Visitem el restaurant El Pou de la mà de Núria Escalona.
Opinió
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
Quan la gastronomia és cultura. Una reflexió en motiu del tancament del restaurant Pitarra a la ciutat de Barcelona.
A TAULA
Imatge il·lustrativa
JUDITH MANERO
L’escènica i les arrels de l’Índia amb una fresca reinterpretació de la mà del xef Ivan Surinder
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
L’Associació Catalana d’Enòlegs i el Col·legi d’Enòlegs de Catalunya celebra anualment La Nit de l’Enologia on els enòlegs reconeixen els mèrits dels protagonistes de la professió.
VOLTEM
Imatge il·lustrativa
RUTH TROYANO PUIG
Riudevins – Mostra de vins de la Vall del Mediona-Riudebitlles arriba a la segona edició i tindrà lloc a Sant Pere de Riudebitlles el proper dissabte 5 de maig.
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
9 restaurants catalans se situen entre els 100 millors restaurants d'Europa. El nombre arriba a un total de 17 restaurants en una llista de 200.
SANT JORDI
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
El pa de Sant Jordi fa 30 anys que està entre nosaltres, així ho confirma el Gremi de Flequers de Barcelona, que per celebrar-ho, aquest 2018, ha posat en marxa el primer concurs de Millors Pans de Sant Jordi 2018.
A taula
Imatge il·lustrativa
JUDITH MANERO
De la cuina de Paco Pérez a la cuina del seu propi restaurant a Albinyana. Descobrim la proposta del restaurant Novus del Xef Juan Carlos Navarro.
A taula
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
Després d'una trajectòria de més de 20 anys a la Masia Sant Cugat, un restaurant de cuina tradicional ubicat a Sant Cugat del Vallès, Javier Orobitg aposta per Barcelona.
Actualitat
Imatge il·lustrativa
Una mirada informativa a l’enogastronomia d’un país, que defensa la comunicació reflexiva i cuinada a foc lent.
Actualitat
Imatge il·lustrativa
Ruth Troyano, la sommelier de capçalera a Gastrotalkers, esdevé padrina del 5è aniversari de l'associació Terra i Taula del Baix Penedès. Llegiu o escolteu el seu discurs.
Dades
Imatge il·lustrativa
El Consell Regulador ha presentat les dades econòmiques del 2017 per al sector i en destaca el seu creixement.
Entrevista
Imatge il·lustrativa
RUTH TROYANO PUIG
Es presenta la 11a edició del Tast per Parelles de Vila Viniteca al restaurant Freixa Tradició de Barcelona.
Vi català
Imatge il·lustrativa
Els 6 enòlegs protagonistes dels llibres "Retrats de Vi" escrits per Ruth Troyano es reuniran per primer cop al Vinseum per presentar els llibres, l'exposició fotogràfica i compartir un tast de vins.
Actualitat
Imatge il·lustrativa
El restaurant barceloní, fundat l'any 1970, rep el Premi Nacional de Gastronomia
Ruta Gastronòmica
Imatge il·lustrativa
El bacallà es converteix en protagonista d’alguns restaurants i mercats del 15 de març al 8 d’abril
Opinió
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
Em va semblar una delícia de documental i així ho vaig expressar el meu compte de Twitter fent servir el hashtag proposat per la cadena en el moment d'emissió.
Crònica Gastronòmica
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
Itàlia al plat en un ambient novaiorquès en mig de la ciutat de Barcelona.
Festivals Gastronòmics
Imatge il·lustrativa
Del 8 al 18 de març, l’avinguda més cosmopolita de Barcelona apropa tot el seu talent gastronòmic al gran públic
Fira del gall
Imatge il·lustrativa
Ruth Troyano, periodista i sommelier, pregona la Fira del Gall 2017 de Vilafranca del Penedès reclamant dignificació de la tasca de la ramaderia, l'agricultura i el periodisme. | Ruth Troyano, periodista i sommelier, pregona la Fira del Gall 2017 de Vilafranca del Penedès reclamant dignificació de la tasca de la ramaderia, l'agricultura i el periodisme.
Crònica Gastronòmica
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
Green Vita, una aposta de restauració diferent i trencadora per als centres comercials. Una aposta per l'alimentació saludable i responsable per al conjunt de la societat.
Pàgina 26 de 27