CAP DE SETMANA
Mini caneló de melós de vedella amb llagostins, ceps i ají groc.
Mini caneló de melós de vedella amb llagostins, ceps i ají groc. | Diversus L'Hospitalet (participant de la ruta 'A la tardor, Platillos!')
ALBERT RIBAS
Explora i descobreix moltes activitats gastronòmiques per gaudir-ne aquest cap de setmana arreu de Catalunya.
ENTRE COPES
Les caves, un edifici modernista obra d'Ignasi Mas i Morell.
Les caves, un edifici modernista obra d'Ignasi Mas i Morell. | Diego Martínez.
RUTH TROYANO PUIG
Les caves Roger Goulart celebren 140 anys de la primera ampolla de cava consolidant el vincle estret amb Japó però amb la voluntat d’enfortir la seva presència a Catalunya
ACTUALITAT
Lluc Crusellas rebent el premi al World Chocolate Master.
Lluc Crusellas rebent el premi al World Chocolate Master. | World Chocolate Masters.
Es converteix en el millor mestre xocolater del món després d'imposar-se als candidats de 17 països més.
Actualitat
La propietària de Bolets Peratxa, Jordina Sánchez Amat.
La propietària de Bolets Peratxa, Jordina Sánchez Amat. | Albert Lijarcio.
ACN
El primer cultiu de gírgoles ecològiques de Catalunya arribarà entre els mesos de gener i febrer de 2023 a Organyà
BIBLIOTECA
Imatge il·lustrativa
ACN / Redacció
La Fundació Catalunya La Pedrera i Alícia creen una web amb consells d'alimentació durant el tractament de càncer
CAP DE SETMANA
Fira del Codony de Tremp (arxiu).
Fira del Codony de Tremp (arxiu). | Núria Escalona.
ALBERT RIBAS
Explora i descobreix moltes activitats gastronòmiques per gaudir-ne aquest cap de setmana arreu de Catalunya.
RÀNKINGS
Premiats de l'edició 2023.
Premiats de l'edició 2023. | Guia de Vins de Catalunya.
El vi 'Turó d'en Mota 2008' de Recaredo es proclama Millor Vi de l'Edició d'enguany
ACTUALITAT
Clara Antúnez, Alba Balcells i Albert Blay, durant la presentació.
Clara Antúnez, Alba Balcells i Albert Blay, durant la presentació. | Govern.cat
La festa, del 4 al 13 de novembre, comptarà amb més d'un centenar d'activitats repartides arreu del territori i per a tots els públics
ACTUALITAT
El president del Gremi de Pastisseria de Barcelona, Antoni Bellart.
El president del Gremi de Pastisseria de Barcelona, Antoni Bellart. | Laura Rodríguez.
ACN
L'alça de preus força els pastissers a augmentar fins a un 3% el preu dels panellets a les portes de la Castanyada
Chicken Beers
Cervesa de la Barcelona Beer Festival 2022.
Cervesa de la Barcelona Beer Festival 2022. | Chicken Beers (@chicken_beers)
J. DALMAU
Experiències irrepetibles de la Barcelona Beer Festival 2022
CAP DE SETMANA
Imatge il·lustrativa
ALBERT RIBAS
Explora i descobreix moltes activitats gastronòmiques per gaudir-ne aquest cap de setmana arreu de Catalunya.
RECEPTES
Imatge il·lustrativa
GASTROTALKERS
T'ensenyem com fer els tradicionals panellets de pinyons i d'altres varietats en dues receptes senzilles i divertides.
Actualitat
Festa del Vi Novell (abans de la pandèmia).
Festa del Vi Novell (abans de la pandèmia). | Cedida.
GASTROTALKERS
Es farà el dissabte 10 de desembre als jardins del Palau Robert i s’hi podran tastar els primers vins de la collita del 2022
ACTUALITAT
Mercat de Mercats 2021.
Mercat de Mercats 2021. | Mercats de Barcelona.
Els mercats de la ciutat tornaran a reivindicar la cultura gastronòmica i sostenible amb el millor dels seus productes
ENTREVISTA
Xavi Fornos.
Xavi Fornos. | Most Festival.
RUTH TROYANO PUIG
Conversem amb Xavi Fornos, director del Festival de Cinema del Vi que en l’onzena edició homenatjarà un dels professors de viticultura més admirats de la URV, Agustí Villarroya
ACTUALITAT
Presentació del Gastronomic Forum Barcelona 2022.
Presentació del Gastronomic Forum Barcelona 2022. | Alimentaria Exhibitions.
El certament se celebrarà del 7 al 9 de novembre i comptarà amb xefs multiestrellats com Joan Roca, Quique Dacosta o Paco Pérez
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
GASTROTALKERS
Tercera edició del concurs organitzat per l'Obra Social Ernest Verdaguer de la plataforma Panàtics amb la col·laboració del Gremi de Forners de Barcelona.
Actualitat
Sardines.
Sardines.
El CSIC ha fet un estudi sobre la concentració de mercuri de 58 espècies de peix i marisc
ACTUALITAT
Castanyes que s'estan collint als boscos del Montseny.
Castanyes que s'estan collint als boscos del Montseny. | Laura Busquets (ACN)
Les pluges de finals d'estiu han fet que la qualitat de la castanya de Viladrau sigui "excel·lent"
CAP DE SETMANA
Tall de formatge.
Tall de formatge. | Fira de Sant Ermengol (facebook).
ALBERT RIBAS
Explora i descobreix moltes activitats gastronòmiques per gaudir-ne aquest cap de setmana arreu de Catalunya.
BIBLIOTECA
Imatge il·lustrativa
39 obres procedents de nou països diferents competiran pels Premis Most
RÀNKINGS
Guardonats dels Premis Vinari 2022.
Guardonats dels Premis Vinari 2022. | Premis Vinari (twitter @PremisVinari).
GASTROTALKERS
S'han donat a conèixer en la desena edició dels Premis Vinari, celebrada el divendres 7 d'octubre a Vilafranca del Penedès.
ENTRE COPES
Vimblanc elaborat a l'Escola Les Eres.
Vimblanc elaborat a l'Escola Les Eres. | Francesc Biset.
RUTH TROYANO PUIG
Vinebre celebra la cinquena edició de la Festa del Vimblanc, constatant el ressorgiment d'aquest vi dolç de panses amb solera
CAP DE SETMANA
Imatge il·lustrativa
ALBERT RIBAS
Explora i descobreix moltes activitats gastronòmiques per gaudir-ne aquest cap de setmana arreu de Catalunya.
VOLTEM
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
Et facilitem la feina i et proposem diferents llocs de Sitges on fer passar la gana del 6 al 16 d'octubre durant el 55è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.
RÀNKINGS
Paradiso de Barcelona, millor bar de cocteleria del món.
Paradiso de Barcelona, millor bar de cocteleria del món. | theworlds50best.com
La llista del 2022 inclou bars de 26 ciutats amb 14 noves entrades repartides entre Atenes, Bangkok, Buenos Aires, Chicago, Dubai, Florència, Hong Kong, Lisboa, Londres, Nàpols i Nova York.
Actualitat
Centre d'Interpretació de la Malvasia de Sitges.
Centre d'Interpretació de la Malvasia de Sitges. | CIM Sitges.
GASTROTALKERS
L'ambaixadora d'enguany serà la periodista i sommelier Ruth Troyano
ACTUALITAT
Croissant guanyador del Millor Corissant Artesà de Mantega d'Espanya 2022.
Croissant guanyador del Millor Corissant Artesà de Mantega d'Espanya 2022. | Gremi de Pastisseria de Barcelona.
Toni Vera de la pastisseria Canal guanya el XV Concurs ‘Millor Croissant Artesà de Mantega d’Espanya’ per tercera vegada
CAP DE SETMANA
Imatge il·lustrativa
ALBERT RIBAS
Explora i descobreix moltes activitats gastronòmiques per gaudir-ne aquest cap de setmana arreu de Catalunya.
Pàgina 8 de 27