ACTUALITAT
Torrons Fèlix.
Torrons Fèlix. | Núria Escalona.
Agramunt tornarà a ser l’epicentre del món dolç amb degustacions, tallers i ponències al voltant del torró i la xocolata a la pedra
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
Compta amb el segell dels fundadors de 'Temps de Vi' de Vilanova i la Geltrú
CAP DE SETMANA
Rovellons.
Rovellons. | Núria Escalona.
ALBERT RIBAS
Explora i descobreix moltes activitats gastronòmiques per gaudir-ne aquest cap de setmana arreu de Catalunya.
RÀNKINGS
Premiats de l'edició 2022.
Premiats de l'edició 2022. | The Best Chef Awards.
GASTROTALKERS
El xef madrileny Dabiz Muñoz renova el títol de Millor Cuiner del Món i les garrotxines Martina Puigvert i Fina Puigdevall entren al Top 100.
BIBLIOTECA
Joan Roca, d'El Celler de Can Roca, en un fragment del tràiler.
Joan Roca, d'El Celler de Can Roca, en un fragment del tràiler. | Tràiler de Mibu. La luna en un plato.
Dirigit pel català Roger Zanuy, inclou la participació de xefs com Ferran Adrià, Joan Roca i Oriol Castro
ACTUALITAT
Gastrorecup 2022.
Gastrorecup 2022.
Els propers 27, 28, 29 i 30 de setembre, 4 xefs catalans elaboraran menús amb diferents productes "recuperats" per lluitar contra el malbaratament alimentari.
ENTRE COPES
Ora Priorat Vine House.
Ora Priorat Vine House. | Òscar G. Morillas.
RUTH TROYANO PUIG
Torroja del Priorat compta des d’aquest estiu amb un nou hotel d’alta gamma, Ora Vine House, que convida el visitant a conèixer a fons la regió de vins
RÀNKINGS
Imatge il·lustrativa
David Hernández, flequer es proclama guanyador a la final celebrada a Barberà del Vallès
Actualitat
Nandu Jubany al Fòrum Gastronòmic Girona 2022.
Nandu Jubany al Fòrum Gastronòmic Girona 2022. | Albert Ribas.
La 9a edició del certamen celebrarà dos dies d’activitats al centre de la ciutat i dues jornades dedicades en exclusiva al sector professional a l’Auditori i Palau de Fires
ENTRE COPES
Imatge il·lustrativa
Un espai on tastar vins de totes les DO catalanes durant els dies 23, 24 i 25 de setembre a Barcelona
CAP DE SETMANA
Arròs.
Arròs. | MARIA des de 1941 (La Ràpita).
ALBERT RIBAS
Agenda d'activitats gastronòmiques per Catalunya.
Actualitat
Bolets exposats al Mercat del Bolet de Cal Rosal.
Bolets exposats al Mercat del Bolet de Cal Rosal. | Carola López.
ACN / Redacció
Tretze restaurants del Berguedà oferiran plats de temporada amb bolets fins a mitjans de novembre
Actualitat
Els organitzadors de l'ÓH Festival a Món Sant Benet.
Els organitzadors de l'ÓH Festival a Món Sant Benet. | Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.
L'ÓH Festival se celebrarà el 15 i 16 d'octubre i tindrà Ramon Mirabet com a cap de cartell
Actualitat
Torrons Vicens a la Fira del Torró i la Xocolata d'Agramunt l'any 2021.
Torrons Vicens a la Fira del Torró i la Xocolata d'Agramunt l'any 2021. | Núria Escalona.
L’any 2000 va comprar l’empresa d’Agramunt i en va impulsar el creixement fins a convertir-la en referència al sector
CAP DE SETMANA
Copa de vi.
Copa de vi. | Enoturisme DO Alella.
ALBERT RIBAS
Agenda d'activitats gastronòmiques per Catalunya.
ENTRE COPES
Verema a Mas Doix (Poboleda).
Verema a Mas Doix (Poboleda). | Judit Sabater.
RUTH TROYANO PUIG
Cada vegada més cellers catalans creen etiquetes per comunicar la collita 2022 a través de les xarxes socials; algunes viticultores, mentrestant, han creat una llista de música a Spotify
A TAULA
Arròs negre del mar amb cloïsses i allioli d'herbes.
Arròs negre del mar amb cloïsses i allioli d'herbes. | Chicken Beers.
GASTROTALKERS
El restaurant ha donat una volta a la seva carta amb una forta presència d'arrossos i productes Km0 del Parc Agrari del Baix Llobregat
CAP DE SETMANA
Diferents propostes.
Diferents propostes. | El Petit Restaurant (Tossa de Mar).
ALBERT RIBAS
Agenda d'activitats gastronòmiques per Catalunya.
Actualitat
Imatge il·lustrativa
El Departament d'Acció Climàtica, l'INCAVI, l'IRTA, l'URV i el VITEC han presentat un acord de col·laboració en recerca vitivinícola
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
Les altes temperatures de l'estiu han ajudat a millorar unes previsions inicialment més pessimistes.
Actualitat
Un viticultor cull raïm d'una vinya del Mas dels Frares, del celler Costers del Priorat de la DOQ Priorat, al terme municipal del Molar.
Un viticultor cull raïm d'una vinya del Mas dels Frares, del celler Costers del Priorat de la DOQ Priorat, al terme municipal del Molar. | Eloi Tost (ACN).
El consell regulador confia que les bones perspectives del mercat americà compensin els problemes de l'europeu
CAP DE SETMANA
La Verema del Cava.
La Verema del Cava. | AECAVA.
ALBERT RIBAS
Agenda d'activitats gastronòmiques per Catalunya.
ACTUALITAT
Collita d'ametlles en un camp d'Alfés.
Collita d'ametlles en un camp d'Alfés. | Oriol Bosch (ACN).
En algunes finques hi ha una caiguda de fins al 60% degut a les gelades del mes d'abril. El preu al mercat està "immòbil" des de l'any passat.
CAP DE SETMANA
Mil fulls de tomaca i mozarella amb el seu pa.
Mil fulls de tomaca i mozarella amb el seu pa. | Restaurant el Cairat.
ALBERT RIBAS
Agenda d'activitats gastronòmiques per Catalunya.
ACTUALITAT
Remolc ple d'avellanes a una finca de Vilallonga del Camp.
Remolc ple d'avellanes a una finca de Vilallonga del Camp. | Eloi Tost (ACN).
Malgrat les altes temperatures esperen fer una campanya similar a la del 2019
ACTUALITAT
Una treballadora de Sant Tomàs durant l'elaboració de les patates xips.
Una treballadora de Sant Tomàs durant l'elaboració de les patates xips. | Mar Martí (ACN).
La Fundació Sant Tomàs amplia el ventall de productes incorporant les patates fregides i un nou obrador per fregir-les a escala industrial
ENTRE COPES
Trobada del projecte '50 viticultores del Penedès.  Converses a peu de Vinya'.
Trobada del projecte '50 viticultores del Penedès. Converses a peu de Vinya'. | Toni Galitó.
GASTROTALKERS
Un llibre i una exposició per apropar la realitat de les dones viticultores a la ciutadania
CAP DE SETMANA
Maridatge de préssec d'Ordal i cava.
Maridatge de préssec d'Ordal i cava. | Turisme de Subirats.
ALBERT RIBAS
Agenda d'activitats gastronòmiques per Catalunya.
ACTUALITAT
Menjador del Konvent.
Menjador del Konvent. | Konvent (web)
GASTROTALKERS
Artistes, músics i experts culinaris d’arreu del món es trobran al Berguedà per recaptar fons en benefici de projectes humanitaris
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
La IGP Poma de Girona preveu recol·lectar 88.500 tones de pomes després del rècord de l’any passat
Pàgina 9 de 27