Per no tenir problemes a l'hora de tenir clares les mesures farem servir la mida del iogurt per mesurar alguns dels ingredients com l'oli o el cacau.
1. Escalfem el forn a 180ºC per tal de tenir-lo calent quan haguem preparat la barreja.
2. Barregem amb les barilles tots els ingredients humits: ous, oli, iogurt, estèvia i extracte de vainilla.
3. Un cop tenim la barreja feta afgim el plàtan i triturem amb la batedora.
4. Damunt aquesta barreja que ja conté plàtan, tamisem el ingredients secs: farina, cacau i llevat.
5. Ho barregem tot fins que quedi un mescla homogènia.
6. Engreixem el motlle i dipositem la barreja.
7. Posem el motlle al forn durant uns 40 minuts a 180º.
8. Traiem del forn i deixem refredar.
9. Si ho volem decorar, fonem algunes presses de la xocolata negra i ho aboquem amb gràcia per damunt del púding.
10. Piquem una avellanes i les escampem per damunt.
Bon profit!