Ús de cookies
Gastrotalkers.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies. Accepto
CARLA NOT
 

Cebiche Tropical

Plat baix en calories i en greixos, apte per celíacs i intolerants a la lactosa. Una manera fresca de menjar peix a l’estiu gràcies al toc dolç de la fruita.

Tipus: Sud-americana
Quantitat: 2 persones
Temps de preparació: 90 minuts

Ingredients

Base
300gr (orada o corvina)
Peix blanc
200gr
Pinya
50 gr.
Ceba morada
2
Ravenets
Vinagreta
20 ml.
Oli d'oliva verge extra
10 ml.
Vinagre de poma
Suc de 1/2
Llimona
5 gr.
Sucre de canya
al gust
Pebre
al gust
Sal

ELABORACIÓ

1. Tallem la pinya en daus, la ceba en juliana i el raves en làmines molt fines.  Reservem els ingredients.
2. Preparem una vinagreta amb el suc de la llimona, l’oli, el vinagre de poma, la sal, el pebre i una culleradeta de sucre de canya.
3. Tallem el peix en trossos o làmines no massa gruixudes, afegim la vinagreta i les hortalisses que hem picat al principi.
4. Deixem macerar fins que el peix estigui “cuit”.
5. Ho podem servir amb una mica de coriandre o cibulet per damunt.