CARLA NOT
 

Cebiche Tropical

Plat baix en calories i en greixos, apte per celíacs i intolerants a la lactosa. Una manera fresca de menjar peix a l’estiu gràcies al toc dolç de la fruita.

Tipus: Sud-americana
Quantitat: 2 persones
Temps de preparació: 90 minuts

Ingredients

Base
300gr (orada o corvina)
Peix blanc
200gr
Pinya
50 gr.
Ceba morada
2
Ravenets
Vinagreta
20 ml.
Oli d'oliva verge extra
10 ml.
Vinagre de poma
Suc de 1/2
Llimona
5 gr.
Sucre de canya
al gust
Pebre
al gust
Sal

ELABORACIÓ

1. Tallem la pinya en daus, la ceba en juliana i el raves en làmines molt fines.  Reservem els ingredients.
2. Preparem una vinagreta amb el suc de la llimona, l’oli, el vinagre de poma, la sal, el pebre i una culleradeta de sucre de canya.
3. Tallem el peix en trossos o làmines no massa gruixudes, afegim la vinagreta i les hortalisses que hem picat al principi.
4. Deixem macerar fins que el peix estigui “cuit”.
5. Ho podem servir amb una mica de coriandre o cibulet per damunt.