1. En un bol gran, barregem la farina, el llevat i el bicarbonat amb una forquilla. Ho reservem.
2. En un altre bol fonem la mantega, la xocolata blanca i la xocolata negra al bany maria. Un cop la xocolata està líquida, ho reservem.
3. En un altre bol batem els ous i afegim el sucre. Remenem fins que quedi una massa homogènia.
4. Seguidament, afegim la xocolata fosa i l’extracte de vainilla. Ho tornem a remenar fins que ens quedi ben homogeni.
5. A poc a poc, sense deixar de remenar, anem afegint la barreja de farina. És important fer-ho amb una espàtula o una cullera perquè la massa és més aviat líquida i poc manejable amb les mans. En aquest punt nosaltres també hem afegit colorant alimentari de color vermell. Un cop tots els ingredients hagin homogeneïtzat i ja no tingui grumolls deixarem la barreja al frigorífic, tapada en un bol, com a mínim, una hora.
6. Preparem el forn i el preescalfem a 180º.
7. Traiem la massa del frigorífic i ara, ja manipulable amb les mans, fem porcions d’uns 15 gr. per formar boletes i arrebossar-les amb sucre de llustre. Si voleu que quedin ben nevades i en contrast amb la foscor de les escletxes, sigueu generosos amb el sucre de llustre.
8. Aneu posant les boletes en una safata de forn folrada amb paper de coure i ben separades entre si. Caldrà coure-les durant 10 minuts a 180º.
9. Un cop s’hagin refredat es poden menjar, però també conservar en un pot de llauna.
Bon profit, Gastrotalkers!