Sense arròs i sense llet! Aquesta és una recepta deliciosa i apta per vegetarians o vegans, celíacs, al·lèrgics o intolerants als làctics, dietes de pèrdua de pes i/o persones que necessiten incorporar més fibra a la seva dieta. Senzillament ideal per a tot aquell que vulgui cuidar-se.
Nota: Podem utilitzar qualsevol altre tipus de llet vegetal, des del meu punt de vista la d’ametlles és la més adequada però la d’avellanes o coco també hi queden bé.
Aboquem la llet vegetal en un bol.
L’escalfem menys d’un minut al microones.
Afegim la canyella en pols i l’estèvia fins que estigui al nostre punt de dolçor.
Tirem dues cullerades soperes de xia, remenen i ho deixem reposar unes dues hores.
Quan la xia estigui inflada i hagi absorbit el líquid podem posar-ho a la nevera.
Nota: Si el resultat és massa dens, és qüestió d’afegir-hi més llet vegetal. En canvi, si és massa líquid, només s’han d’afegir algunes llavors més.
Bon appetit!