1. Desfem el llevat premsat amb l’aigua tèbia i hi afegim la sal.
2. En una superfície plana, fem un volcà amb la farina d’espelta i al centre posem el llevat desfet amb l’aigua. Ho treballem, a mà o amb l’ajuda d’una pastera elèctrica, fins a obtenir una pasta homogènia. Si veiem que costa d'homogenitzar, podem tirar una mica més d'aigua fins que quedi la massa homogènia.
3. Deixem reposar la massa tapada amb un drap fins que dupliqui el seu volum.
4. Un cop tenim la massa fermentada, és moment d’estirar-la. La podeu estirar al gust, però aconsellem que tingui una amplada d’entre 15 i 20 cm. En funció de la llargada de les coques poden sortir-ne 3 o 4 unitats.
5. Prescalfem el forn a 180º.
6. Tallem a tires la ceba, el pebrot i l’albergínia escalivada. Ho repartim al nostre gust per damunt la coca i hi afegim un polsim de sal.
7. Treiem l’espina a les arengades i repartim els lloms per damunt l’escalivada.
8. Tirem un raig d’oli per damunt les coques i cap al forn. Hi haurà d’estar entre 20 i 25 minuts en funció del forn.
9. Quan la xocolata estigui completament seca tindrem els sticks preparats per servir.
Un cop la coca estigui cuita, es pot menjar que encara sigui una mica calenta o deixar-la refredar i menjar a temperatura ambient.
Bon profit, Gastrotalkers!