CARLA NOT
 

Hummus de remolatxa

És el plat ideal per sorprendre amb un entrant saludable i vegà que s'escapa del típic hummus de cigrons, la seva preparació és més que fàcil i d'un valor nutricional gens menyspreable gràcies als seus ingredients en cru com per exemple: les proantoncianidines de la remolatxa (d'aquí el seu color morat), l'alicina i el sofre de l'all, la vitamina E i l'omega 9 de l'oli, el calci i omega 6 del sèsam i com no, la vitamina C de la llimona.

Comencem?

Tipus: Cuina Saludable
Quantitat: 4 persones
Temps de preparació: 10 minuts

Ingredients

Hummus
1
Remolatxa cuita
1 gra
All
(mitja llimona exprimida)
Suc de llimona
1 cullerada sopera
Tahina
1 cullerada sopera
Oli d'oliva verge extra
al gust
Sal
al gust
Pebre
Acompanyament
Pa torrat
Palets de verdura o crudités
Alvocat

ELABORACIÓ


1. Pelar el gra d'all i picar-lo en un morter.
 
2. Exprimir el suc de mitja llimona.
 
3. Posar tots els ingredients en un bol i triturar-ho amb l'ajuda de la batedora elèctrica (minipimer), incloent la sal al gust.
 
4. Servir-ho en un bol i decorar-ho amb un polsim de pebre i alguna fulla de julivert.

5. Pots degustar l'hummus de remolatxa acompanyant-lo amb pa torrat, crudités de verdures o làmines d'alvocat.
 


Bon profit, Gastrotalkers!