La pizza sense remordiments!
M’encanta aquesta recepta perquè puc aplicar-la en mil casos: per a mares que els seus fills no volen provar les verdures, per a celíacs o intolerants a diferents farines, com un plat ideal per una dieta de pèrdua de pes o senzillament si volem sopar alguna cosa saborosa que no sigui alta en calories, ah, sense oblidar-me dels diabètics tipus 2 que han de reduir la seva ingesta d’hidrats de carboni.
Elaboració de la massa:
Rentar la coliflor.
Treure-li les tiges i trossejar-la.
Picar-la amb una picadora tipus 1-2-4 o bé amb la minipimer.
Ficar-la al micro durant 8 minuts.
Posar-la en un drap de tela i apretat per escòrrer el líquid.
Afegir l'ou i la mozzarella light i barrejar fins que quedi homogeni
Posar una mica d’oli sobre el paper de forn i estendre la barreja en forma rodona o quadrada.
Fornejar a 180º durant 30 min. o millor encara, fins que veiem la massa daurada.
Elaboració de la pizza:
Traiem la massa del forn.
Estenem el tomàquet fregit per damunt.
A continuació la tonyina, les olives trossejades, el formatge ratllat per a pizza i l’orenga. Però, podem posar-hi qualsevol altre ingredient que ens agradi, jo em vaig decantar per la clàssica de tonyina per fer-la més saludable.
Fornejem durant 20 minuts a 180º o fins que els ingredients estiguin cuits (en funció del forn pot ser que els temps de cocció siguin inferiors).
Bon profit!