CARLA NOT
 

Pizza amb base de coliflor

La pizza sense remordiments!

 

M’encanta aquesta recepta perquè puc aplicar-la en mil casos: per a mares que els seus fills no volen provar les verdures, per a celíacs o intolerants a diferents farines, com un plat ideal per una dieta de pèrdua de pes o senzillament si volem sopar alguna cosa saborosa que no sigui alta en calories, ah, sense oblidar-me dels diabètics tipus 2 que han de reduir la seva ingesta d’hidrats de carboni.

Tipus: Cuina saludable
Temps de preparació: 40 minuts

Ingredients

Base
1/2
Coliflor
1
Ous
1/2
Mozarella Light Galbani
Sal
Farcit
Tomàquet fregit baix en sucres
Tonyina Clara al natural
Formatge light per a pizza Arla
Olives verdes o negres
Tomàquets cherry
Orenga

ELABORACIÓ

Elaboració de la massa:

  1. Rentar la coliflor.

  2. Treure-li les tiges i trossejar-la.

  3. Picar-la amb una picadora tipus 1-2-4 o bé amb la minipimer.

  4. Ficar-la al micro durant 8 minuts.

  5. Posar-la en un drap de tela i apretat per escòrrer el líquid.

  6. Afegir l'ou i la mozzarella light i barrejar fins que quedi homogeni

  7. Posar una mica d’oli sobre el paper de forn i estendre la barreja en forma rodona o quadrada.

  8. Fornejar a 180º durant 30 min. o millor encara, fins que veiem la massa daurada.
     

 

Elaboració de la pizza:

  1. Traiem la massa del forn.

  2. Estenem el tomàquet fregit per damunt.

  3. A continuació la tonyina, les olives trossejades, el formatge ratllat per a pizza i l’orenga. Però, podem posar-hi qualsevol altre ingredient que ens agradi, jo em vaig decantar per la clàssica de tonyina per fer-la més saludable.

  4. Fornejem durant 20 minuts a 180º o fins que els ingredients estiguin cuits (en funció del forn pot ser que els temps de cocció siguin inferiors).

 

Bon profit!